Klimat to jakaś masakra, świetnie to wygląda. Pewnie powtarzam się na okrągło, ale czemu zabrakło chociaż coopa. Obym chociaż konsole odzyskał do momentu premiery
Starożytny Rzym to dobry temat i chciałbym grę osadzoną w takich realiach, ale Order zapowiada się świetnie i na pewno bym go nie przehandlował.
Cytat: Iras w Stycznia 31, 2015, 02:18:55 amStarożytny Rzym to dobry temat i chciałbym grę osadzoną w takich realiach, ale Order zapowiada się świetnie i na pewno bym go nie przehandlował.Reedycje Shadow of Rome z PS Dwa na silniku Ryse łykałbym jak Nyomi Marcela białkowe szoty.Wracając do tematu, tak - strzelba jest świetna, prawie jak post becetola.
Cytat: Moldar w Stycznia 31, 2015, 15:28:47 pmKlimat to jakaś masakra, świetnie to wygląda. Pewnie powtarzam się na okrągło, ale czemu zabrakło chociaż coopa. Obym chociaż konsole odzyskał do momentu premiery Co Ci sie stało z konsolą?
Cytat: Sylvan Wielki w Stycznia 31, 2015, 21:05:44 pmCytat: Iras w Stycznia 31, 2015, 02:18:55 amStarożytny Rzym to dobry temat i chciałbym grę osadzoną w takich realiach, ale Order zapowiada się świetnie i na pewno bym go nie przehandlował.Reedycje Shadow of Rome z PS Dwa na silniku Ryse łykałbym jak Nyomi Marcela białkowe szoty.Wracając do tematu, tak - strzelba jest świetna, prawie jak post becetola. To była gra dobra jak ja pierdolę.
Cytat: Braveheart1989 w Stycznia 31, 2015, 18:07:41 pmCytat: Moldar w Stycznia 31, 2015, 15:28:47 pmKlimat to jakaś masakra, świetnie to wygląda. Pewnie powtarzam się na okrągło, ale czemu zabrakło chociaż coopa. Obym chociaż konsole odzyskał do momentu premiery Co Ci sie stało z konsolą?Nie szanuje marki jak Iras i od dwóch miesięcy w serwisie
All enemies can be killed with a single melee attack from stealth.
Mnie jeden punkt intryguje:Cytat: Iras w Lutego 02, 2015, 16:40:02 pmAll enemies can be killed with a single melee attack from stealth.Jeśli to nie jest jakiś błąd w tłumaczeniu bądź komunikacji, to dla mnie minimum jedno oczko do oceny.
Przesten? To sie teraz chlopaki na PC Master Race czy Zielona krew pospina. Ps. Ktos sie jeszcze martwi o nowe Uncharted.
Cytat: Klosz w Lutego 03, 2015, 09:44:33 amPrzesten? To sie teraz chlopaki na PC Master Race czy Zielona krew pospina. Ps. Ktos sie jeszcze martwi o nowe Uncharted. Ja.
genialna grafika, fizyka, klimat, zajebiste elementy strzelania, czego chcieć więcej.
Gdyby jeszcze dało się po tym chodzić, to AC mogłoby się schować . Damn, jeszcze ponad dwa tygodnie .
Cytat: Kyokushinman w Lutego 03, 2015, 09:53:32 amCytat: Klosz w Lutego 03, 2015, 09:44:33 amPrzesten? To sie teraz chlopaki na PC Master Race czy Zielona krew pospina. Ps. Ktos sie jeszcze martwi o nowe Uncharted. Ja.Niepotrzebnie. Patrz filmik post wyzej, potem jeszcze raz i jeszcze raz i lap kazdy detal, mimo YT rozmycia obrazu.
Jakby Assasyn nie był taki rozległy i z tyloma postaciami na ekranie to i The Order 1886 nie miałby szans wizualnych.
Cytat: Zielarz w Lutego 03, 2015, 09:55:53 amGdyby jeszcze dało się po tym chodzić, to AC mogłoby się schować . Damn, jeszcze ponad dwa tygodnie .Jakby Assasyn nie był taki rozległy i z tyloma postaciami na ekranie to i The Order 1886 nie miałby szans wizualnych.Cytat: Klosz w Lutego 03, 2015, 09:59:02 amCytat: Kyokushinman w Lutego 03, 2015, 09:53:32 amCytat: Klosz w Lutego 03, 2015, 09:44:33 amPrzesten? To sie teraz chlopaki na PC Master Race czy Zielona krew pospina. Ps. Ktos sie jeszcze martwi o nowe Uncharted. Ja.Niepotrzebnie. Patrz filmik post wyzej, potem jeszcze raz i jeszcze raz i lap kazdy detal, mimo YT rozmycia obrazu.Uncharted 4 nie zabłysną wizualnie na ostatnim gameplayu a jego nie robi SM.Nawet jeżeli oprawa w nim będzie dawać radę to i tak mam obawy co do długości gry, ponieważ taki U3 był wyraźnie krótszy od dwójki.
Cytat: Kyokushinman w Lutego 03, 2015, 10:06:33 amJakby Assasyn nie był taki rozległy i z tyloma postaciami na ekranie to i The Order 1886 nie miałby szans wizualnych.Fajnie jest sobie powróżyć.
Gdyby jeszcze dało się po tym chodzić, to AC mogłoby się schować
KYO bredzisz. Nad U4 czuwaja inni ludzie niz nad U3.
A co to niby nie wróżby?