A jaki masz zapas bateryjek do tego pancerza?
Chwile pograłem i już w pancerzu wspomaganym z miniguna zabijam Szpony Śmierci wtf Czy to nie najmocniejsza zbroja, broń maszynowa i przeciwnik w serii - zazwyczaj się na to trafiało pod koniec gry.
Cytat: BoBaN w Listopada 11, 2015, 20:25:01 pmDługo schodzi zanim się snajpe dostanie/znajdzie?Btw. W jednym z warsztatów mogłem budować jakieś daszki, ścianki itp. Po co to? Potrzebne to na początku gry? Aha i czy w ogóle opłaca się zbierać te wszystkie śmieci w postaci tosterów, tacek, dzbanków itp?Jak chcesz to możesz budować żeby rozwijać osady, bronić ich, prowadzić sieci handlowe, sklepy itd. Jest to związane mocno z jedną z frakcji. Można też to zupełnie olać.
Długo schodzi zanim się snajpe dostanie/znajdzie?Btw. W jednym z warsztatów mogłem budować jakieś daszki, ścianki itp. Po co to? Potrzebne to na początku gry? Aha i czy w ogóle opłaca się zbierać te wszystkie śmieci w postaci tosterów, tacek, dzbanków itp?
Jeśli komuś przeszkadza głos postaci gracza to można sobie wyłączyć i grać z napisami.http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/103/?
Mnie ten szpon na survivalu mial na jeden szlag i trzeba sie bylo troche nameczyc zeby drania ubic.
Cytat: Krzysiu w Listopada 12, 2015, 00:15:29 amMnie ten szpon na survivalu mial na jeden szlag i trzeba sie bylo troche nameczyc zeby drania ubic.mnie na hardzie też bił na jeden strzał. teraz morduję jakiś raiderów w fabryce samochodów i łatwo też nie jest.
Cytat: Lupi w Listopada 11, 2015, 20:50:34 pmCytat: BoBaN w Listopada 11, 2015, 20:25:01 pmDługo schodzi zanim się snajpe dostanie/znajdzie?Btw. W jednym z warsztatów mogłem budować jakieś daszki, ścianki itp. Po co to? Potrzebne to na początku gry? Aha i czy w ogóle opłaca się zbierać te wszystkie śmieci w postaci tosterów, tacek, dzbanków itp?Jak chcesz to możesz budować żeby rozwijać osady, bronić ich, prowadzić sieci handlowe, sklepy itd. Jest to związane mocno z jedną z frakcji. Można też to zupełnie olać. Tzn. że jak tych kretynów z pierwszej wioski zostawię bez wieżyczki i pójdę zwiedzać świat, to nic ich nie wymorduje?
Tzn. że jak tych kretynów z pierwszej wioski zostawię bez wieżyczki i pójdę zwiedzać świat, to nic ich nie wymorduje?
A pies może zginąć? Wczoraj wbiegł debil w na mój granat i został z kritikalem, położył się i płakał, musiałem go podratować stimpackiem.
Fallout z tego co czytałem i sam odbieram robi się coraz lepszy (i większy). Swoją drogą przeczytałem na /v/ główny spoiler fabularny i cóż - Bethesda
Można w tej części pomijać czas bez krzesła/łóżka? Za nic nie mogę znaleźć przycisku.
PSA: If someone is playing Fallout 4 near to you, you can access their Pip-Boy from your phone. My brother thinks there's something wrong with his game because his character keeps equipping a sequined dress...In reality it's just me fucking with his inventory via the app. He has yet to figure it out. He is now so paranoid that he put the dress and a tuxedo which I was also equipping, into Codsworth's inventory. I can still unequip his Vault suit though... After about 40 minutes of this, he is convinced that Codsworth is messing with him somehow. It is getting very hard not to burst out laughing every time he notices an item swap.
Chlopaki, czy jest tutaj to skurwiale skalowanie jak w oblivionie?