Najśmieszniejsze jest to, że akurat jak ktoś do mnie przychodzi się pyta co to za zajebisty tv, że masz taki super obraz i to nie jest pojedynczy przypadek. Jest tak ustawiony aby nie gubił szczegółów i obraz nie był przejaskrawiony, kumpel zresztą ma do gier podobnie.
Kyo, wrzuć kilka fotek z Uncharted i innych gier odpalonych na TV. Tak z ciekawości.
Nie mam aparatu takiego, ale pójdę do kumpla dzisiaj to wrzuce, ale wyglądają podobnie jak kiedyś Naki wrzucał tylko wszystko bardziej się świeci i tekstury są bardziej wyraźne itp. Czerń i kolory są na podobnym poziomie co u niego.
Sieq rozbawiłeś mnie tym że full RGB psuje obraz chyba na twojej plazmie
. Ja się nie umie odpowiednio rozjasnić matrycy to rzeczywiście tak może być i szczegółów w ciemnych scenach tylu nie zobaczysz. U mnie właśnie na limited obraz wygląda jak gówno.
Windo wcale się nie dziwie, że kiedyś narzekałeś na grafe w GTA5 jak grasz na fabrycznym ustawieniu tv. A to że nie wiesz, że istnieje coś takiego zajebistego jak Full RGB to beca nie z tej ziemi.
Ja się teraz nawet nie dziwie, że większości z Was podobały się screeny z BF4 z PS4 a nie z XBoxa One. Jeden nawet bana dał mi za to
. Na przyszłość radze mu w ogóle nie czytać moich postów i tym bardziej je komentować. Kiedyś była taka opcja jak ignore tak wiec polecam.
Iras tak dużo gadasz o grafie podaj mi jak masz tv ustawiony
.