Chciałbyś wiem Juras aby tak debilnie TTT2 u mnie wyglądał niestety tak nie jest. Na moim tv kopie dupsko SC5 równo, zresztą nie tylko on bo Virtua Fighter 5 Final Showdown też.
No ok. Zdjęcie jest z wersji f2p która bazuje na wersji TT2, nie? Więc jakiś drastycznych różnic nie ma. Do tego te zdjęcia są łapane przy full rgb (nie wiem jak można grać bez tej opcji w wyblakłe kolorki i mleczną czerń, ale mniejsza z tym) bez żadnych edycji czy fotoszopów - ewentualnie korekta jasności w grze , 1:1 to co podaje konsola na wyjściu. I twierdzisz że Tekken wygląda debilnie przy Soul Caliburze, dlaczego?
Już Ci odpowiadam.
1. Wersja na X360 wygląda dużo lepiej
2. Ten Tekken co wrzucasz screeny wygląda gorzej chociażby nawet przez tą kolorystykę.
A teraz do innych zbulwersowanych pare wyjaśnień.
Tak lepiej:
Teraz Tekken zdecydowanie ładniejszy od Calibura. WIDZĘ TO
Chłopie to co zrobiłes z tym screenem jest niemożliwe do uzyskania na tv LCD nawet w 25%. Jeszcze na SD istnieje taka możliwość, ale maksymalnie w połowie tego co na tym screenie pokazaleś. Tylko i wyłącznie bawiąc się monitorem, saturacją barw takie gówno można uzyskać.
Dla przypomnienia defaultowo kontrast w tv LCD
Tryb żywy, zdjęcia 100/100
Tryb standardowy 95/100
Tryb kinowy, gra 90/100
Wychodzi z tego od ciebie że jak dam o tylko 5 więcej to bede miał takie coś jak ty na tym screenie
. Radze naprawdę sprawdzić na tv a nie głupoty mi takie pisać
Od twojego na pewno lepiej jest ustawiony każdy w MM.
W kartonie.
Na półce.
Tak tylko że około 70% tv w MM ma włączony w tv tryb żywy aby obraz lepiej pokazać. Zapytaj np. sprzedawcy.
Idąc dalej tym tropem teraz zrozumiałem wypociny Sieqa dlaczego on uważa że plazma ma lepszy obraz bo to jest prawda jeżeli gracie na kino lub standard. LCD dopiero na żywym pokazuje pazury, ale wy takiego obrazu nie lubicie. Obraz na plazmie jest odpowiednio miękki ma kapitalne kolory, kontrast takich rzeczy na LCD w tych trybach nie uzyskasz nigdy.
Do takiego obrazy plazma jest zdecydowanie najlepszy, kupno LCD to wielki błąd.Wnioski.
tryb żywy LCD/LED/OLED
tryb standard/kino Plazma/OLED
Aby nie było obraz na takim PS Vita mi odpowiada, ale to co mamy na LCD w standard czy kino wygląda dużo gorzej.
Kino czy standard to wykorzystanie tv odpowiednio w 20% czy 40% nie więcej.
Proponuje zakup plazmy tym co grają na tych ustawieniach.
Koniec wypocin, pewnie i tak nie dotarło do nikogo.