Cytat: Kyokushinman w Listopada 04, 2015, 11:00:08 amJa lubię sztuczne, mocno wymalowane kurwiskaFixd, ale gusta są różne
Ja lubię sztuczne, mocno wymalowane kurwiska
Gusta są różne
A co ty chłopaku chciałeś widzieć w nocy w cieniu? Detale jakie?
Nie moge, no nie moge
Czym różni sie ten temat od tego drugiego "share"?
Może Kyo tak ma, wychodzi wieczorem z domu i nic nie widzi, czarna plama Mówiłem od początku że on ma wadę wzroku, to się chyba nazywa kurza ślepota.
Dobra, to jest troll, teraz to juz potwierdzone.
Cytat: windomearl w Listopada 06, 2015, 15:32:21 pmDobra, to jest troll, teraz to juz potwierdzone.To co Ban?
Cytat: Mrocz w Listopada 06, 2015, 15:36:14 pmCytat: windomearl w Listopada 06, 2015, 15:32:21 pmDobra, to jest troll, teraz to juz potwierdzone.To co Ban? Jak się nie podoba to nie oglądaj .W czym problem?Z tego co zauważyłem myszkujesz od razu wszędzie gdzie cokolwiek napiszę .Masakra.
Cytat: Kyokushinman w Listopada 04, 2015, 08:09:17 amnie wyślij sięNie mam na znaczek.
nie wyślij się
Cytat: Kyokushinman w Listopada 05, 2015, 07:53:21 amA co ty chłopaku chciałeś widzieć w nocy w cieniu? Detale jakie? Wiesz co... W nocy też nie ma ciemnej jednolitej plamy.
Co ty nie powiesz.Seriously?
Ustawienia to full czerń konsoli i tak ma być ..co jest czarne niech będzie czarne, a co szare to szare...pięknie jest ta gra ukontrastowiona. Jeśli ktoś czegoś nie widzi to niech poświeci latarką.
Zdjecia Kyo/Ukania miażdżą beret Co za patologia. Sprawdziłem "odcienie" czerni/detali w cieniu:Jak widać, zmiana jest między 127-128 Patologia