Ej Sylvan, ty żeś u głupszych piąte ostrzeżenie dostał czy ci tak od razu permem przyje**li?
"Spoilerom mówimy stanowcze NIE" - Colin. I wejśc się nie da.
Wcześniej grzeczny byłem. Napisałem do Pereza, ale ten twierdzi, że on się nie zna, ale userzy płakali. Ja, że nad czym tak ubolewają, czy nad tym, że Snejk kieruje ciężarówka, czy nad zdjęciami z szpitala, które każdy na pierwszym zwiastunie, jeszcze wówczas nie MGS, widział. Zauważ, że zdjęcie avka dla osoby, która nie wie o co chodzi (a po 16min. gry wiedzieć nie może) nie można nazwać spoilerem. A gdy po kilkunastu godzinach gry dany gracz dowie się o co chodziło, to dlań żaden to spoiler, skoro już wie., ale wiesz jak to tam jest....
I tak GO pozostaje moim głównym forumkiem. Tu przynajmniej wiem, że pięciu mnie nie trawi, trzech ma stosunek obojętny, dwóch sądzi, że jestem ok i do czasu RDR Dwa jestem bezpieczny raczej (windomeral nawet uprzejmy ostatnio się zrobił dla mnie). A tam wiesz, napisałem reckę TLoUR (czyt. wkleiłem to co na GO napisałem), nikt pod nia nic nie napisale, ale osiemnaście lajków dostała, z czego dwóch użytkowników kojarzę, resztę pierwszy raz na oczy widziałem.
Co zrobisz, jedno kopiuj-wklej mniej.
Ale pomysł z tym spoilerem w temacie godny, ale cele obiorę z innego zakątka.