Autor Wątek: Far Cry 4  (Przeczytany 75768 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
Odp: Far Cry 4
« Odpowiedź #240 dnia: Listopada 16, 2014, 14:32:13 pm »
To może się na jakiegoś co-opa zgadamy Boban co by trofiki wbić? I w końcu mi obiecany wpie**ol spuścisz :D

Dobrze sie składa, bo od środy mam 4 dni wolnego. Jutro już będę miał FC4, więc bardzo chętnie Windom. Jak będziesz widział, że gram to napisz i zagramy co-op. Zrób impreze żeby spokojnie przez hs można pogadać. No chyba, że w grze będzie dobra komunikacja. :)

Btw. W co-op będziemy współpracować, więc wpie**ol musi jeszcze poczekać. ;)

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #241 dnia: Listopada 16, 2014, 14:41:29 pm »
No ja pewnie tylko w środę pogram, jeszcze nie wiem jak będę na wieś zjeżdżał. Jakoś się zgadamy.

Ogur

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 22
« Odpowiedź #242 dnia: Listopada 16, 2014, 16:13:07 pm »

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #243 dnia: Listopada 17, 2014, 16:58:07 pm »
O co chodzi z tym kodem w pudełku gry, że mogę go podesłać kumplowi i będziemy mogli grać w co-opa nawet jeśli on nie posiada swojej kopii FC4? To działa na zasadzie Share i udostępniania rozgrywki czy po prostu ściąga sobie na dysk FC4 w co-opie?

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #244 dnia: Listopada 17, 2014, 17:03:59 pm »
Pograłem troszkę, konkretnie prolog. Stary dobry Far Cry 3 w ładniejszym opakowaniu. Chociaż po grafice spodziewałem się troszkę więcej, to i tak jest bardzo dobrze. Nie jest to jednak poziom killzone czy inFamous, ale wiadomo, multiplatforma. Jeśli ktoś oczekuje rewolucji względem poprzedniej części, niech lepiej omija z daleka. Ja oczekiwałem "lepiej i więcej" i wygląda na to, że się nie zawiodę. Za chwilę wrzucę coś do tematu "share".

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 537
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #245 dnia: Listopada 17, 2014, 17:48:26 pm »
O co chodzi z tym kodem w pudełku gry, że mogę go podesłać kumplowi i będziemy mogli grać w co-opa nawet jeśli on nie posiada swojej kopii FC4? To działa na zasadzie Share i udostępniania rozgrywki czy po prostu ściąga sobie na dysk FC4 w co-opie?

http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-12-heres-how-far-cry-4-co-op-works-if-you-dont-have-the-game
PS4 users without Far Cry 4 will be able to download a separate app that allows them to be invited into their friends' Far Cry 4 games.
It's going to be a colossal app, since it will contain all of the game's content sans its story-based missions - which are the only content available exclusively in single-player.

Ponoć osoba bez gry może pograć w maksie do 2h.

O:
http://www.trustedreviews.com/news/far-cry-4-co-op-limited-to-open-world-sections
"[Keys to Kyrat] is for a limited time. You get two hours to play the game, but that can be broken down to different sections," explained Ouellette.

"The co-op is limited to the open world portions of the game. So your friend invites you in and you can do as much stuff as you want in two hours – go as far as you can."
« Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2014, 17:50:05 pm wysłana przez Ryo »

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #246 dnia: Listopada 17, 2014, 17:55:08 pm »
Dzięki za info. :)

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #247 dnia: Listopada 17, 2014, 20:15:27 pm »
Kotaku bardzo się jara i zwraca uwagę na to co mnie najbardziej interesuje - podobieństwa do FC3. W linku nie ma recenzji tylko właśnie obszerny materiał na temat różnic, których na pierwszy (i dla niektórych osób pewnie i drugi) rzut oka nie ma zbyt wiele. Autor pisze, że przede wszystkim gra jest bardziej wymagająca i stawia o wiele większe i więcej wyzwań - prawda to?

http://kotaku.com/my-first-20-hours-with-far-cry-4-1659708649

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #248 dnia: Listopada 17, 2014, 20:16:57 pm »
@Kyo
Nie grałem długo, ale grafike już widziałem, więc coś tam mogę ocenić. Jest naprawdę pięknie tylko przeszkadza mi brak miękkości w oprawie. Wszystko jest takie ostre i przypomina mi typową PC'tową grafikę (jakkolwiek to można rozumieć). Tekstury są ok, ale jak się przyjrzymy z bliska, to w takm BF4 można znaleźć ładniejsze (tyle, że BF4 to nie sandbox). Natomiast oświetlenie (np. to jak słońce odbija się od stali naszego karabinu itp. smaczki) to mistrzostwo. Nie muszę pisać, że największą siłą grafiki są mega widoki. Do tego fajna fizyka wszelakich obiektów powiewających na wietrze, świetnie wyglądająca woda itp.  AA jest dobre albo nawet zbyt dobre i stąd tak dziwny efekt jakby obraz był zbyt ostry. W FC3 na PS3 tego nie było. W ogóle większość gier na PS4 posiada grafikę PCtową. Nie zrozumcie mnie źle, ale to możę wynika z tego, że PS4 ma taką a nie inną architekturę. Na razie z takich dużych gier to kojarzę, że tylko InF:SS ma oprawę, która nie jest spotykana w żadym innym tytule i ma swój oryginalny styl. Widać, że to gierka robiona tylko pod konsolę. Wracając do FC4 to i tak jedna z najlepiej wyglądających gier na PS4 i nie ma gadać, bo wygląda topowo.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #249 dnia: Listopada 17, 2014, 20:32:57 pm »
Kotaku bardzo się jara i zwraca uwagę na to co mnie najbardziej interesuje - podobieństwa do FC3. W linku nie ma recenzji tylko właśnie obszerny materiał na temat różnic, których na pierwszy (i dla niektórych osób pewnie i drugi) rzut oka nie ma zbyt wiele. Autor pisze, że przede wszystkim gra jest bardziej wymagająca i stawia o wiele większe i więcej wyzwań - prawda to?

http://kotaku.com/my-first-20-hours-with-far-cry-4-1659708649

Co prawda nie gram długo, ale już zaczynam zauważać drobne różnice. Gram na najwyższym poziomie trudności. Dopóki kitram się po krzakach, to jest w miarę ok, ale już spotkanie oko w oko z wilkiem kończy się źle (mówie o sytuacji z łukiem w łapach, teraz mam już po upgrade slot na broń "boczną", więc po zmianie na scorpiona jeden wilk nie robi problemu, chyba, że zaskoczy od tylca). Ale jak mówie, cały czas sytuacja tyczy się pojedynku łan on łan. 3 wilki = trup. Z ludźmi jeszcze miałem mało do czynienia.

Za dużo o misjach i zróżnicowaniu nie mogę powiedzieć, ale mam wrażenie, że będzie tego sporo. Trzon gameplayu pozostal taki sam, ale już dorwałem się do haka który pozwala się wspinać co urozmaica fun. Idąc do wieży spotkałem już dwie misje poboczne, więc mam wrażenie, że będzie co robić.

Na gorąco dla mnie mega, ale ja się mocno jarałem 3 swego czasu, a Ty Lupi chyba nie, więc na moją opinię musisz patrzeć z przymrużeniem oka ;)

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #250 dnia: Listopada 17, 2014, 20:36:15 pm »
Na gorąco dla mnie mega, ale ja się mocno jarałem 3 swego czasu, a Ty Lupi chyba nie, więc na moją opinię musisz patrzeć z przymrużeniem oka
Bardzo mi się 3 podobała tylko odpychała mnie obrzydliwa grafika. Pytam o FC4 głównie z ciekawości, bo to raczej pewny zakup dla mnie w przyszłości.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #251 dnia: Listopada 17, 2014, 20:39:38 pm »
Aha, to coś mi się pomyliło. Ale swoją drogą nie wiem jak można grafę w 3 nazwać obrzydliwą ;)

Ja na razie nie żałuję ani złotóweczki. Tak jak w 3 latam po krzakach z łukiem i bananem na ryju :D

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #252 dnia: Listopada 17, 2014, 20:41:27 pm »
Jak ktoś ma ochotę, to potestuję szerowanie mojej rozgrywki za chwilę :)

http://www.twitch.tv/windomearl90
« Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2014, 20:46:32 pm wysłana przez windomearl »

piter86

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #253 dnia: Listopada 17, 2014, 21:02:59 pm »

:wink2:

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #254 dnia: Listopada 17, 2014, 22:49:13 pm »
Ale swoją drogą nie wiem jak można grafę w 3 nazwać obrzydliwą ;)
Też nie wiem. Dla mnie grafika w trójce była co najmiej dobra.

Kyokushinman

• Gagarin
  • Reputacja: 172
  • KRYTYK GROWY
« Odpowiedź #255 dnia: Listopada 17, 2014, 22:57:23 pm »
@Kyo
Nie grałem długo, ale grafike już widziałem, więc coś tam mogę ocenić. Jest naprawdę pięknie tylko przeszkadza mi brak miękkości w oprawie. Wszystko jest takie ostre i przypomina mi typową PC'tową grafikę (jakkolwiek to można rozumieć). Tekstury są ok, ale jak się przyjrzymy z bliska, to w takm BF4 można znaleźć ładniejsze (tyle, że BF4 to nie sandbox). Natomiast oświetlenie (np. to jak słońce odbija się od stali naszego karabinu itp. smaczki) to mistrzostwo. Nie muszę pisać, że największą siłą grafiki są mega widoki. Do tego fajna fizyka wszelakich obiektów powiewających na wietrze, świetnie wyglądająca woda itp.  AA jest dobre albo nawet zbyt dobre i stąd tak dziwny efekt jakby obraz był zbyt ostry. W FC3 na PS3 tego nie było. W ogóle większość gier na PS4 posiada grafikę PCtową. Nie zrozumcie mnie źle, ale to możę wynika z tego, że PS4 ma taką a nie inną architekturę. Na razie z takich dużych gier to kojarzę, że tylko InF:SS ma oprawę, która nie jest spotykana w żadym innym tytule i ma swój oryginalny styl. Widać, że to gierka robiona tylko pod konsolę. Wracając do FC4 to i tak jedna z najlepiej wyglądających gier na PS4 i nie ma gadać, bo wygląda topowo.
Dzięki BoBaN wielkie za info o grafie. Plus leci.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #256 dnia: Listopada 18, 2014, 09:04:32 am »
Pograłem wczoraj około 5 godzin i ku**a to jest to na co czekałem. Gra jest mega zajebista, wszystkiego jest więcej i lepiej. Strasznie podoba mi się efekt promieni słonecznych, które odbijają się od stali, od guzików na mundurach itp. Obłędnie to wygląda kiedy słońce wstaje rano. W samej grze jest tyle do roboty, że nie wiem po co kupowałem GTA V. Długo jeszcze będzie musiało poczekać na swoją kolej. Jedyne co według mnie jest skopane to interfejs. Jak wejdziemy do sklepiku lub odpalimy inwentarz, to można dostać oczopląsu. Wszystko jest nawalone jedno na drugim i mało czytelne. Cała reszta to majstersztyk. Grafika im dalej gram tym lepsza mi się wydaje. Roślinności jest cała masa. Łąki porośnięte gęstą trawą i kwiatami. Futro zwierząt wygląda super. W ogóle gra jest trudniejsza od FC3, bo więcej jest zwierzaków. Trzeba ciągle uważać żeby coś nas nie zaatakowało. Polecam jak cholera, bo gra już od początku podaje do wiadomości, że jest tytułem z górnej półki. Ciekaw jestem czy będą jakieś fajne misje typu palenie pól marihuany jak w FC3. Jak na razie im dalej tym lepiej, więc jestem dobrej myśli.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #257 dnia: Listopada 18, 2014, 09:10:29 am »
W samej grze jest tyle do roboty, że nie wiem po co kupowałem GTA V. Długo jeszcze będzie musiało poczekać na swoją kolej.
No już właśnie miałem Ci wczoraj pisać, że chyba niepotrzebnie wydałeś hajs na premierówkę GTA V, bo zanim ogarniesz FC4 to kotlet Rockstar może już być nieco tańszy.

Co do FC4 to fajnie, że jest fajnie.

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #258 dnia: Listopada 18, 2014, 09:16:00 am »
Kusisz BoBaN, kusisz :mad: ale kurcze, w FC3 jak grałem to miałem po 5 minutach takie mdłości że o ja Cię nie pier**le. :mad: nie wiem dlaczego, ale było to nie do przejścia i musiałem grę sprzedać. :( Boję się że tu będzie to samo. :mad:

Moldar

• Łajka
  • Reputacja: 132
« Odpowiedź #259 dnia: Listopada 18, 2014, 09:20:09 am »
Jak wygląda ten coop gdy ktoś nie posiada gry? Czy to zwykły share play jest po prostu?

sieq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #260 dnia: Listopada 18, 2014, 09:21:50 am »
FC3 miało spoko graficzkę jak jedynka tyle że otwarty świat. Chyba już wiem jaką grę wybrać na święta

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
« Odpowiedź #261 dnia: Listopada 18, 2014, 09:22:16 am »
Kusisz BoBaN, kusisz :mad: ale kurcze, w FC3 jak grałem to miałem po 5 minutach takie mdłości że o ja Cię nie pier**le. :mad: nie wiem dlaczego, ale było to nie do przejścia i musiałem grę sprzedać. :( Boję się że tu będzie to samo. :mad:

subHD i 20fps pewnie zrobiło swoje :troll:

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #262 dnia: Listopada 18, 2014, 09:23:18 am »
w FC3 jak grałem to miałem po 5 minutach takie mdłości że o ja Cię nie pier**le. :mad: nie wiem dlaczego, ale było to nie do przejścia i musiałem grę sprzedać. :(
Jakiś przekaz podprogowy.

Jak wygląda ten coop gdy ktoś nie posiada gry? Czy to zwykły share play jest po prostu?

http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-12-heres-how-far-cry-4-co-op-works-if-you-dont-have-the-game
PS4 users without Far Cry 4 will be able to download a separate app that allows them to be invited into their friends' Far Cry 4 games.
It's going to be a colossal app, since it will contain all of the game's content sans its story-based missions - which are the only content available exclusively in single-player.

Ponoć osoba bez gry może pograć w maksie do 2h.

O:
http://www.trustedreviews.com/news/far-cry-4-co-op-limited-to-open-world-sections
"[Keys to Kyrat] is for a limited time. You get two hours to play the game, but that can be broken down to different sections," explained Ouellette.

"The co-op is limited to the open world portions of the game. So your friend invites you in and you can do as much stuff as you want in two hours – go as far as you can."

Moldar

• Łajka
  • Reputacja: 132
« Odpowiedź #263 dnia: Listopada 18, 2014, 09:27:41 am »
No to fajno :)

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #264 dnia: Listopada 18, 2014, 09:28:06 am »
Pograłem wczoraj około 5 godzin i ku**a to jest to na co czekałem. Gra jest mega zajebista, wszystkiego jest więcej i lepiej. Strasznie podoba mi się efekt promieni słonecznych, które odbijają się od stali, od guzików na mundurach itp. Obłędnie to wygląda kiedy słońce wstaje rano. W samej grze jest tyle do roboty, że nie wiem po co kupowałem GTA V. Długo jeszcze będzie musiało poczekać na swoją kolej. Jedyne co według mnie jest skopane to interfejs. Jak wejdziemy do sklepiku lub odpalimy inwentarz, to można dostać oczopląsu. Wszystko jest nawalone jedno na drugim i mało czytelne. Cała reszta to majstersztyk. Grafika im dalej gram tym lepsza mi się wydaje. Roślinności jest cała masa. Łąki porośnięte gęstą trawą i kwiatami. Futro zwierząt wygląda super. W ogóle gra jest trudniejsza od FC3, bo więcej jest zwierzaków. Trzeba ciągle uważać żeby coś nas nie zaatakowało. Polecam jak cholera, bo gra już od początku podaje do wiadomości, że jest tytułem z górnej półki. Ciekaw jestem czy będą jakieś fajne misje typu palenie pól marihuany jak w FC3. Jak na razie im dalej tym lepiej, więc jestem dobrej myśli.
W sumie to potwierdzam co napisano wyżej. Menu faktycznie mało intuicyjne, chociaż można się przyzwyczaić.

Boban, w przyszłym tyg się możemy jakoś na multi ustawić.
« Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2014, 09:29:48 am wysłana przez windomearl »

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #265 dnia: Listopada 18, 2014, 09:41:47 am »
@Windom
No problemo. Po 18 jestem w domku, więc jak tylko będziesz wtedy grał i widział, że jestem na PSN to pisz. :)

@Ryo
Dopiero teraz jak odpaliłem FC4 to wiem, że GTAV mogło poczekać z zakupem. Tylko, że GTA V szybko nie potanieje. A jeśli nawet to zapewne maks do 200zł i dopiero za kilka miesięcy będzie za jakąś niższą kasę (np. 149zł). Ja miałem jeszcze MotorStorm RC w folii jak kupiłem kiedyś Vitę i wymieniłem u kolesia za dopłatą za GTAV. W sumie GTAV wyszło mnie 210zł, więc nie ma tragedii. Multi sobie obadam, bo na PS3 nie zdążyłem sprawdzić trybu online.

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #266 dnia: Listopada 18, 2014, 09:43:43 am »
W sumie GTAV wyszło mnie 210zł, więc nie ma tragedii.
Piękne to czasy nastały dla graczy, gdzie 210 zyla za krążek to "nie ma tragedii" ;)

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
« Odpowiedź #267 dnia: Listopada 18, 2014, 10:04:53 am »
To i tak już jest prawie to. 199zł to bardzo dobra cena z giereczkę, o ile jest fajna :P

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #268 dnia: Listopada 18, 2014, 10:30:49 am »
Piękne to czasy nastały dla graczy, gdzie 210 zyla za krążek to "nie ma tragedii" ;)

A co mam zrobić? Takie ceny są gierek i nie mamy zbyt dużo do gadania. Niestety, ale rynek konsolowy ma przesadzone ceny. Na PC ta sama gra jest sporo tańsza i szczerze mówiąc, to nie wiem czemu tak jest. Chyba nie dlatego, że u nas są płyty Blu-Ray. GTAV to jedna z najlepszych gier i warta jest swojej ceny (aczkolwiek ja również uważam, że odświeżona wersja na nowe konsole za 250zł to trochę przesada).

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #269 dnia: Listopada 18, 2014, 12:01:17 pm »

a to nie jest tak, że 10 lat temu gierki też były po ok.200 zł, a przez ten okres kieszonkowe niektórych użytkowników zmieniło się w pensje, innym wypłata poszła znacznie w górę? ;)

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #270 dnia: Listopada 18, 2014, 12:06:55 pm »
a to nie jest tak, że 10 lat temu gierki też były po ok.200 zł, a przez ten okres kieszonkowe niektórych użytkowników zmieniło się w pensje, innym wypłata poszła znacznie w górę? ;)
Tu jest Polska, tu się nie zarabia i nie ma podwyżek :troll:

Myślę, że to po prostu bolączka nowej generacji, sytuacja się unormuje, używki będą latać jak szalone i pułap cen spadnie do akceptowalnego poziomu, jak to ma miejsce na ps3 i miało miejsce na ps2.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #271 dnia: Listopada 18, 2014, 12:10:13 pm »
dobrze by było. w poprzedniej generacji chyba tylko jedną grę kupiłem za dwie paki. reszta w granicach 100-150 zł.
nie wiem też jak to jest z tym złym microsoftem, ale czy oni czasami nie żądają sobie mniej za te swoje gierki w 900p?

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #272 dnia: Listopada 18, 2014, 12:34:26 pm »

Co wcale nikogo nie zmusza do kupowania gier po 250zł, te ceny są chore. Nigdy nie kupie za tyle gry. Chyba , ze bedzie sie nazywać RDR2.

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #273 dnia: Listopada 18, 2014, 12:52:54 pm »
nie wiem też jak to jest z tym złym microsoftem, ale czy oni czasami nie żądają sobie mniej za te swoje gierki w 900p?

I ty się dziwisz, że cię za xbota biorą?  :troll:

Szybki rzut oka na Ultimę - Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Kolekcja Szefa Kuchni po 240, roczna Forza Motorsport 5 190, Titanfall 180, również roczne Rysy: Syn Roma i Dead Rising 3 po 170. Z drugiej strony DriveClub w promocji niecałe 200 (normalnie chyba 220), Killzone i Knack po 150, inFamous 145. Podsumowując nie, m$ za te swoje gierki w 900p nie żąda mniej. To jest fałszywa propaganda zielonej szarańczy potocznie zwanej xbotami.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #274 dnia: Listopada 18, 2014, 12:57:07 pm »
no toż się pytam, bo nie wiem, a kiedyś na forum latało, że biorą mniej.
dobrze wiedzieć.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #275 dnia: Listopada 18, 2014, 20:56:06 pm »
Na xbox jest jedynie taniej w sklepie internetowym. I takie były informacje w serwisach polygamia, gram.pl opłacone przez m$ z tytułami " gry na x1 tańsze od ps4" a chodziło o wersje cyfrowe i tylko dlatego są tańsze, bo nie da rady dzielić na dwa konta.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #276 dnia: Listopada 18, 2014, 22:18:46 pm »
Ja pierdziele, ale ta gra wciąga. Teraz jak już mam dobrą snajperkę, zdobywanie wiosek daje mega frajdę. Patenty z przynętą też świetne. Nic tylko grać. :)

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #277 dnia: Listopada 18, 2014, 22:22:22 pm »
Ja pierdziele, ale ta gra wciąga. Teraz jak już mam dobrą snajperkę, zdobywanie wiosek daje mega frajdę. Patenty z przynętą też świetne. Nic tylko grać. :)
Łuk > snajpa ;)

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #278 dnia: Listopada 18, 2014, 23:48:42 pm »
To jest w tej grze łuk?  Myślałem że zastąpili go kuszą :D

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #279 dnia: Listopada 19, 2014, 08:24:28 am »
Oczywiście, że jest. Z kuszy jeszcze nie miałem okazji postrzelać.