@Kyo
Nie grałem długo, ale grafike już widziałem, więc coś tam mogę ocenić. Jest naprawdę pięknie tylko przeszkadza mi brak miękkości w oprawie. Wszystko jest takie ostre i przypomina mi typową PC'tową grafikę (jakkolwiek to można rozumieć). Tekstury są ok, ale jak się przyjrzymy z bliska, to w takm BF4 można znaleźć ładniejsze (tyle, że BF4 to nie sandbox). Natomiast oświetlenie (np. to jak słońce odbija się od stali naszego karabinu itp. smaczki) to mistrzostwo. Nie muszę pisać, że największą siłą grafiki są mega widoki. Do tego fajna fizyka wszelakich obiektów powiewających na wietrze, świetnie wyglądająca woda itp. AA jest dobre albo nawet zbyt dobre i stąd tak dziwny efekt jakby obraz był zbyt ostry. W FC3 na PS3 tego nie było. W ogóle większość gier na PS4 posiada grafikę PCtową. Nie zrozumcie mnie źle, ale to możę wynika z tego, że PS4 ma taką a nie inną architekturę. Na razie z takich dużych gier to kojarzę, że tylko InF:SS ma oprawę, która nie jest spotykana w żadym innym tytule i ma swój oryginalny styl. Widać, że to gierka robiona tylko pod konsolę. Wracając do FC4 to i tak jedna z najlepiej wyglądających gier na PS4 i nie ma gadać, bo wygląda topowo.