Cytat: Kyokushinman w Lutego 03, 2015, 10:24:11 amJakby nikt nie traktował poważnie moich postów to by na nie, nie odpowiadał .Częściowo masz racje, bo można Cię zupełnie olać. Z drugiej strony jak pijesz do kogoś, albo piszesz głupoty, to aż korci . Generalnie masz rację, lepiej Ciebie ignorować.
Jakby nikt nie traktował poważnie moich postów to by na nie, nie odpowiadał .
Samokrytyka level over 9000
Hymm, patrzę i wciąż obstaję przy tym co napisałem. Różnica jest w porze dnia. Jakoś assetów, ich ułożenie, wszystko wydaje się na miejscu, tylko światło jest inne.Kilka dni temu był inny gameplay, chyba z lochów - tam raczej mroczne lokacje wypadały tak jak to co pokazywali kiedyś.
bla bla bla
Samokrytyka to komuś innemu by się przydała.
Mam nadzieję, że na dynamicznie zmieniające się pory dnia.
A fan asked Kitao-san if the visuals of the final vrsion of the game are going to be better than those in the videos published by IGN, and he responded that they’re still improving, and invited to enjoy the game’s beauty that can be achieved only with the latest generation of hardware.
Kitao-san was also asked whether a PC version will be possible down the line, but he firmly denied the possibility, inviting to consider the purchase of a PS4, because the game will not be released on PC.
Finally, he promised to go in detail about the information published recently on the 13th at 10 PM (Japan Time). A quick search turned up something quite interesting: on the 13th, Kitao-san will host his usual Nico Nico broadcast focused on Demon’s Souls, but this time around Bloodborne‘s producer Masaaki Yamagiwa will be present as a special guest to provide “more commentary” on the game.
Żelazne pudła gryzą się z tym co mam na półkach, wiec odpada. Koszmar też nie zaspokoił mojej potrzeby. Szkoda, iż nie zdecydowano się na figurkę bohatera.
doszedłem również do wniosku, że na ch@j mi ta figurka
Zastanawiam się nad sprzedażą tej kolekcjonerki
Ten design postaci z tymi szelkami strasznie mi się nie podoba Wolałem pierwsze prezentacje z długim płaszczem. Obecnie wygląda jak gwiazda j-pop.
Postać ma za niski Level na płaszcz,
Cytat: Mrocz w Lutego 10, 2015, 10:56:56 amPostać ma za niski Level na płaszcz, Nie interesowałem się tematem gierki, to nie wiedziałem, że mu płaszcz rośnie wraz z levelem. Tak czy siak te szelki są mega kiczowe i psują jak dla mnie klimat Normalnie jakiś japoński hipster. Do tego ich fizyka nie jest zbyt świetna (lewitują nad spodniami) przez co gryzie to w oczy.
Bekę sobie skręciłem tylko Przecież rosnący płaszcz wraz z levelem to taka drwina tylko
Penis byłby zbyt ordynarny