Kłamstwo brzmi dość ordynarnie i generalnie brzydzi mnie. Nie dopuszczam się i oczekuje od innych tego samego. Jedna z recenzji na tubie fapowała o tym fHD, w recenzji pe także cieszyli sie, że gra działa tak, zatem przytoczyłem. O, jej, wielkie mi Halo.
To tak jakby napisać, że kłamstwem (nawet nieświadomym), jest to, że Inkwizycja nie hula w trzydzietu, tylko 29.9 na PS4, a czasami spadnie, zatem niet. Dynamiczna animacja. Dziennikarze, którzy zarabiają na grach twierdzą, że U Dwa to
Uncharted 4, i jeszcze pisza to jako fani, dają plamę na całego, a wy się chłopaka czepiacie o sub full hd ready.
Ale szymku ma racje, biorę to do serca, inaczej ja bedę się usmiechał przed TV, a Iras mi zejdzie na zawał, a mimo wszytko lubie czuba, choc Kazimierza wydam na 4 kg melisy dlań na urodziny.
Mad Maks także ma na zbliżeniach fatalne paćki w trybie foto, ale jak go się nie stosuje, gra zachwyca i zasługuje na 8-9/10 za szate.
Proponuje nie robic z tego "kolejnego typowego tematu na GO, co jak co, ale duet Raczet i Klank na szacunek zasługuja.
Miłym posunięciem byłoby wrzucenie cyfrowego kodu na stara trylogie.