Beka, że teraz trza się chwalić, że gra nie ma mikrotransakcji
Czemu nie Takedown i Revenge?
Kolejny kotlet - Valkyrie Profile: Lenneth
Biały Dom wypuszcza filmik odnośnie przemocy w grach:
Fallout najlepszy!
Byłoby pięknie.
W zeldzie nie nudzi?
An Amazon listing for 'Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered' has appeared, with a release date of April 30
Widzę Lupi, że też namiętnie grasz a assasyny.I jak tam podobał się? Dla mnie to jedna z lepszych części.
Może wjadą na grubo, wezmą się za mitologię i będzie infiltracja Olimpu oraz likwidacja Zeusa... a nie, czekaj
Cytat: Kyokushinman w Marca 19, 2018, 09:04:27 amWidzę Lupi, że też namiętnie grasz a assasyny.I jak tam podobał się? Dla mnie to jedna z lepszych części.Dla mnie najlepsza. Zmiany w systemie gry (levele istot żywych i broni, rozwój postaci) i systemie walki dały super kopa serii. W dodatku mapa jest tak rewelacyjnie zaprojektowana, że do teraz nie mogę wyjść z podziwu. Rozmiary, sensowność no i widoki - piramidy, latarnia czy miasta państwa majaczące na horyzoncie - coś cudownego. Martwi mnie jedynie, że elementy kultury greckiej już były w Origins. Potrzeba będzie kolejnego dużego kopa świeżości w nowej części.
Suda51 has confirmed that a Killer7 remaster is on the cards. The announcement was made during the HOPPER’S Vol. 5 event, an event celebrating the 20-year anniversary of studio behind Killer7, Grasshopper Manufacture. A twitter user attending the event initially said that Suda51 (head of the Grasshopper Manufacture) made the announcement towards the end of proceedings. This was backed up by user Phenomenal Flea over on the ResetEra forums, who also attended the event.