0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
HD remasters of our catalogue hit titles will be one of our key business activities.
Kto robi tego nowego NFS ?
Resident Evil Zero HD Remaster will launch on PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 and PC in early 2016, Capcom revealed today.
Czy tylko ja uważam, że mogliby się opamiętać z tymi remasterami?
"HD remasters of our catalogue hit titles will be one of our key business activities ... [digital sales] created new demand for these titles. For example, overseas download sales of "Resident Evil" (HD Remastered) in the past fiscal year were far higher than we expected."It is not a risk but rather the growth of the download sales channel gives users more options. We regard this as growth in opportunities to have allow access for more people to enjoy our games."
Cytat: Mrocz w Maja 26, 2015, 10:21:00 amCzy tylko ja uważam, że mogliby się opamiętać z tymi remasterami? Nie tylko Ty.
To premiera w 2020?
2K zapowiada nową grę: http://www.adventfuture.org/
Interestingly, the site is getting progressively “hacked,” with text replaced by ominous messages and pictures getting corrupted and stamped with more doom and gloom.The message “hunger, pain, sickness, and war. We believe in a global community of happy and comfortable citizens,” is now followed by “The ADVENT is lying to you. They want to subdue and destroy us all.”“Millions have started living the ADVENT way” gets replaced by “Millions have gone missing the ADVENT way.”
Ciekawe czy staty będą miały prawdziwe, czy w ramach parytetów i równości genderowej wyrównają je z męskimi? +3 do oceny od Kotaku i Polygona by z miejsca było.
Babska przy meskiej wyglada jak slow motion :€
Cytat: windomearl w Maja 28, 2015, 21:20:43 pmBabska przy meskiej wyglada jak slow motion :€nie no, tak to w tenisie wygladaja i w..każdej innej dyscyplinie sportowej, łącznie z szachami.
Dodatek w japońskim stylu, ze strojami bikini i nagle mogłoby się okazać, że liga kobieca rządzi na serwerach
Nowa Fifa nie wyjdzie na maszynki Ninny...
Mix Minecrafta z LEGO?
Zgodnie z tym co napisałem LEGO odpaliło własnego Minecrafta.... na Steam Early Access...