Przeczytaj dokładnie. Najpierw do weterynarza, potem na straż miejską (bo ponoć oni mają obowiązek zająć się bezpańskim zwierzakiem), a na końcu jak nikt nie był w stanie zareagować, to zadzwoniłem na policję. Kotek był pogryziony przez psy najprawdopodobniej. Kto wie czy nie miał wścieklizny. Według mojego sumienia dobrze zrobiłem. Jeśli się mylę, to mnie poprawcie. Chyba, że to kolejna dojebka ze strony forumka, to sobie od razu darujcie.
Jak Leszka lubie, to za stosunek do zwierzat bym mu przypierdolil Zeratulowymi grabiami w rzic.
Siemka pozdrowienia z grecji. Siedzę Sobie w marinie piwko zimne jest i dobra ekipa Neta często nie ma czasem w jakiejś tawernie dlatego okazyjnie tylko sobie piszę
Ryo masz już puchę?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Przy okazji polecam oshee z Chodakowską - bardzo dobry napój.
Patrzę na tych Bundych i analizuję życie równieśników czy aby na pewno realia z tego serialu są JEDYNIE krzywym zwierciadłem rzeczywistości.
nie pamietam abym ogladała.
bana mu za spam
Wór XII
Ryo czujesz się ponad prawem ?!
Ryo znasz abelle anderson? B zdrowa uśmiechnięta dziewczyna kręci ładne swiderki tyleczkiem
OK, gdzie to sie odbedzie?
Cytat: Leszke w Sierpnia 16, 2015, 00:46:25 amOK, gdzie to sie odbedzie?http://www.lucidclub.pl
W mordę jak nie przyjdziesz w zielonej koszulce z nadrukowaną twarzą Spencera.