Pojechałem dzis z kumplem zawieźć towar na sklepy, żeby prędzej wrócił. Właśnie siedzę przed bramą do CSWL w Zegrzu, bo ochrona nie pozwoliła mi tam z nim wjechać...
Cytat: Ogur w Kwietnia 21, 2015, 13:33:38 pmPojechałem dzis z kumplem zawieźć towar na sklepy, żeby prędzej wrócił. Właśnie siedzę przed bramą do CSWL w Zegrzu, bo ochrona nie pozwoliła mi tam z nim wjechać...Norma. Polecam również formalności z wjazdem na teren dużej elektrowni/elektrociepłowni, jak chcesz się trochę podenerwować.
Za chwilę na TVN Superwizjer o kibolskiej mafii w Polsce.
Jesteś mamutem włochatym! Jesteś tak unikalny, że właściwie wymarły, ale pociesz się tym, że naukowcy mają nadzieję kiedyś Cię sklonować!
Jakim zwierzęciem jesteście w quizie google? Kałamarnica olbrzymia tutaj.
CytujJesteś mamutem włochatym! Jesteś tak unikalny, że właściwie wymarły, ale pociesz się tym, że naukowcy mają nadzieję kiedyś Cię sklonować!Witam
Jesteś kałamarnicą olbrzymią!Twój intelekt i ogromne macki rozwiązują każdy problem.
Duzo rzeczy w niej lubie
byku jaki jest wskaznik samobojstw w twoim miescie?
Ej, działa Wam opcja "Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty"? U mnie cały czas błąd po kliknięciu. Portki?
Cytat: Ryo w Kwietnia 23, 2015, 15:46:05 pmEj, działa Wam opcja "Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty"? U mnie cały czas błąd po kliknięciu. Portki?Pewno przez to Twoje klikanie dzisiaj przed południem forum nie działało.
Zastanawiam się, czy kiedykolwiek widziałem w jakimkolwiek filmie bardziej spektakularne kadry