No do tego Forda, to oprócz felg, jednej maski, przedniego dyfuzora i spojlerów nie ma żadnych części do modyfikacji karoserii.
Ogólnie to chyba kwestia bety
Do lambo jest parę takich samych części i mają jakieś dziwne kodowe nazwy
Więc na bank będą w pełnej wersji
EDIT:
Kupiłem dwa samochody. Murcielago Super Veloce i Porsche 911 Carrera S (993)
Tak więc zapomnijcie w tym NFS'ie o wieśniaczeniu egzotyków na miarę starego Most Wanted
Części do nich są TYLKO oficjalne
Więc zmiany w Lambo mogę wprowadzić kosmetyczne z wyjątkiem Body Kitu z Liberty Walk
Mi to odpowiada jest dobrze. W egzotykach jest zablokowana zmiana samych zderzaków tylnych i przednich oraz progów. Można zmienić spoiler, dyfuzor oraz spliter
Felgi oczywiście też można zmieniać
W Porsche 911 jest Bodykit RWB oraz oficjalny BodyKit od Porsche dający nam stare 911 GT2
!! Pewnie więcej będzie takich opcji
Jest możliwość, że nie wszystkie Bodykity dali w grze bo zauważyłem "place holdery" w lambo jeden spliter ma nazwę jakiegoś pliku i wygląda tam samo jak poprzedni
Ciekawostka odnośnie osiągów. Jeżdżę całkowicie Stockowym lambo bez nitro
I... Rozsmarowałem po asfalcie dresiarza w Golfie GTI
Więc tak OSIĄGI MAJĄ ZNACZENIE
Nie ma catch up'a
Druga sprawa... Policja. Jeżeli jedziemy zgodnie z przepisami to nas nie goni
czeka sobie na innych graczy!
Jeżeli przez przypadek zacznie nas gonić to zanim zacznie się poważny pościg to możemy zjechać na pobocze i zapłacić "drobny" mandat
I mieć spokój
Jeżeli postanowimy z nimi zadzierać wtedy robią się problemy
Ogólnie klimat tej gry jest niesamowity
Prawdziwy street racing
Zwłaszcza z trybem alldrive
idealnie pasuje do tej gry. Co chwila ktoś interesuje się czyimś samochodem podjeżdża ciśnie silnikiem, wyzywa na pojedynek
Fajny miałem wyścig, gdzie koleś w Subaru BRZ chciał się spróbować z Murcielago
Podkreślam jechałem wtedy stockiem bez nitro, a typ miał mocno modowane to Subaru BRZ
Efekt był taki, że ja pokonywałem zakrety perfekt przyczepnością, a typ całkiem nieźle siedział mi na ogonie ale jechał non stop bokiem
Preorder obowiązkowy