No przyznam szczerze. Jestem zachwycony trailerem. Day One dla mnie. Gra która zarówno zawartością, fizyką jak i możliwościami powala konkurencje na łopatki.
Aż smutne, że GT Sport przy swoim budżecie ma tak żałosną zawartość.
Z innych informacji
200+ samochodów podzielonych na 40 klas. W tym licencje na Porsche, Ferrari i Lamborghini. (pełny zestaw zawodów GT3 mamy w kieszeni)
50 tras - 200 wariantów
Pory roku
Dynamiczne warunki pogodowe
Zmienny cykl dobowy
Jeżeli nie spierdolą modelu jazdy (musiałby być gorszy od PCars 1 w co wątpię) to mamy najlepszy symulator 2017 roku.
Graficznie wystarczy że utrzymają poziom PCARS 1. Naprawdę to nie robi. Ważne by trzymało około 60 klatek i było w 1080p
Mam też nadzieje, że nowe ficzery nie doprowadzą do "ucięcia" ilości samochodów na torze. Liczę na pełne 30 osobowe wyścigi jak w PCars 1
GT Sport niestety dla mnie idzie w odstawkę. Piękna grafika to nie wszystko. Absurdalne podziały na klasy z użyciem jakiś idiotycznych futurystycznych prototypów, brak wyścigów międzyklasowych, brak jakiejkolwiek kariery po za licencjami które są "turorialem do trybu multiplayer". Nie zapłacę za "ładną wydmuszkę" pełnej kwoty.
Źródło "rewelacji" apropo samej gry:
http://www.wmdportal.com/projects/project-cars-2/I kolejne screeny (różnej jakości) z "wycieku"
(NOWE SAMOCHODY!)
Był też screen w tym filmiku co wrzuciłeś magic. (pod koniec) z Porsche 918, McLaren P1 i Ferrari LaFerrari
Niestety nigdzie nie mogę go znaleźć.