Swiatopogladowo jestem lewakiem, gospodarczo jestem prawicowa k*rwa czyt...Na tym forum nie ma zadnych prawidzwych prawicowcow...
Już pisałem żeby nie negować mojej prawicowości, bo spotkamy się w sądzie! Co ty znowu wypisujesz? Zresztą jak światopoglądowo jesteś lewakiem, jak jesteś za karą śmierci. Ty nawet lewakiem nie jesteś. Ty jesteś niespełna rozumu. Wystarczy Ci połechtasz ego że jesteś mundry, a już dasz sobie nasrać na talerz. A prawda jest taka że ten twój swetru, jak to się mówi, nawet by Cię nie oszczał jakbyś staną w ogniu.
Tak jestem za kara smierci, ale jestem tez za multi kulti, nie ma nic przeciwko gender, jestem za homo zwiazkami, takze poza ta kara smierci raczej nic prawicowego w moim swiatopogladzie nie znajdziesz. Jesli chodzi o gospodarke jeste za prywatyzacja, jestem za zniesieniem socjalu, jestem za likwidacja wieku emerytalnego, za powrzechnym dostepem do aborcji, eutanazji, zniesieniu pewnych ograniczen etycznych w odniesieniu do eksperymentow z ludzkim dna itd. ja wierze w system gdzie kazdy dostaje to na co sam sobie zapracowal.
btw. nie widzialem, zebys gdzies krytykowal pomysly PiS czy PO odnosnie gornictwa, socjalu itd. dlatego nie uznalem cie za prawicowca.