Ale ty niekumaty jesteś
Season Pass jest dobrowolny.
Bo posiadacze samochodów z dodatków nie mają przewagi nad tymi z podstawki
Wszystkie tory wyścigowe jakie dodali były ZA DARMO. Gra dalej otrzymuje DARMOWE wsparcie z DARMOWYMI SAMOCHODAMI.
Płacić za motorki? Czemu nie? Skoro jest to kompletny osobny produkt, nad którym ktoś musiał siąść i go dopracować.
Natomiast twoje ukochane diamenciki? To praktycznie wymóg bo bez tego nie masz szans z innymi graczami
Tyle w temacie. Naprawdę wspierasz największego raka jaki wyszedł. DLC jeśli są dobre, to moim zdaniem warto. Season Pass do Drivecluba jest uwielbiany przez graczy, wszyscy wręcz oczekują by Evolution wydało drugi osobno płatny, więc naprawdę twoje gadanie na niego jest nic nie warte
Każda osoba na forum co kupiła ten dodatek jestem pewien, że ze mną się z godzi. Naprawdę DLC które niesamowicie rozwinęło grę.
Inne wartościowe DLC? Dodatki do Wiedźmina. Samo Serce z Kamienia zasługuje na bycie osobną grą, dla mnie takie DLC to właśnie przejaw nadziei na rynku gier.
I mam prawo uważać, że twoja linia obrony jest potwornie kulawa z powodu twojego wspierania mikropłatności. Naprawdę na twoim miejscu wstyd mi byłoby dyskutować w tych tematach skoro wydałeś na głupiutkę gierkę na komórkę tyle co za pełnoprawny produkt
PS. Mikropłatności w DC nie dają Ci przewagi w wyścigu. Tak samo emotki w Destiny itp.