przestaw sobie ręczny na któryś przycisk i po sprawie
albo zmontuj sobie coś takiego
ja dalej sobie jeżdżę mistrzostwa na drugim poziomie w Peugeot 308, ale dzisiaj sprawdziłem sobie auta WRC, i szczerze to przy 308 są tak bajecznie proste w prowadzeniu że aż chcę jak najszybciej skończyć tą męczarnię z tym autem. nie dość że napęd na przód i prawie 300 koni to już samo w sobie niezbyt dobre połączenie, ale nawet pomijając ten fakt to auto jest tak nerwowe że po prostu ciężko je utrzymać w zaplanowanej linii, do tego zawieszenie strasznie dobija mimo że auto samo w sobie jest miękkie (nie zmieniam ustawień fabrycznych), do tego balans jest tragiczny więc ciągle walczymy z za lekkim tyłem, więc na padzie gdzie ciężko jeździć inaczej niż zero-jedynkowo mamy bardzo narowistą i nieprzewidywalną mieszankę która strasznie męczy i wkurza... jeszcze Finalandia (gdzie o dziwo to pierwsza runda w której to auto jedzie bardzo fajnie) i Monte Carlo, potem w końcu jakaś nowoczesna rajdówka 4x4
http://m.pssite.com/news/49168/codemasters-powraca-do-dawnej-chwaly.html
i bardzo dobrze, oby to skłoniło więcej developerów do robienia tego typu gier
aż kurde nie mogę odżałować że nie mam już kierownicy, bo na ps4 już mamy Dirt Rally i Project Cars, zaraz Asseto Corsa, za jakiś czas nowe Gran Turismo - nastał raj dla fanów symulacji a ja kurde śmigam na padzie