Cytat: el becetol w Września 06, 2016, 14:04:03 pmBiegając na piechotę nie masz szans na takie durne punkty jak siedząc w czołgu, więc po co w ogóle się starać?Są szanse Panie Trza wykonywać/wydawać rozkazy i umieć strzelić to tu to tam. No i nie zawsze się wsiada do ogarniętej osoby, do pojazdu. Ale jest tak ja mówisz, że na doczepkę można zgarniać punkty aż miło.Jakby co to daj znać, to pogramy jakim squadem.
Biegając na piechotę nie masz szans na takie durne punkty jak siedząc w czołgu, więc po co w ogóle się starać?
Ok, jeśli chcecie grać z noobem co siedzi w czołgu
Eeee, ja rzadko siedzę w pojazdach, a często się zdarza być na pierwszym miejscu w tabeli. Zadania, zadania, zadania, zadania, a nie napierdalanie na pałę i YOLO.
Cytat: Krzysiu w Września 06, 2016, 17:47:20 pmEeee, ja rzadko siedzę w pojazdach, a często się zdarza być na pierwszym miejscu w tabeli. Zadania, zadania, zadania, zadania, a nie napierdalanie na pałę i YOLO.Dokładnie.Wystarczy przejmować punkty i wykonywać rolę przypisaną swojej klasie (Leczyć, dawać amunicję, spotować itp.) w sumie to jak człowiek chce to i bez fragow może być wysoko w tabeli
Na tym moim zdaniem polega urok tej serii. W strzelanki sieciowe jestem raczej średni/kiepski, a BF urzekł mnie tym, że mogę się przydać drużynie i zarobić punkty nie będąc zajebistym strzelcem.
Beta mi się zawiesiła i musiałem iść. Ale macie fote:
Macio w skale.
Cytat: Ryo w Września 07, 2016, 10:22:20 amMacio w skale.a pamietasz jak lezałeś wypiety na skale a ktoś inny ładował od tyłu? To była focia
Cytat: Leszke w Września 07, 2016, 10:24:57 amCytat: Ryo w Września 07, 2016, 10:22:20 amMacio w skale.a pamietasz jak lezałeś wypiety na skale a ktoś inny ładował od tyłu? To była fociaTo było w Uncharted. Ale nie będę chłopakom mówił, jak bardzo Ci się podoba jazda na czekoladowym koniu.
Cytat: Ryo w Września 07, 2016, 10:36:12 amCytat: Leszke w Września 07, 2016, 10:24:57 amCytat: Ryo w Września 07, 2016, 10:22:20 amMacio w skale.a pamietasz jak lezałeś wypiety na skale a ktoś inny ładował od tyłu? To była fociaTo było w Uncharted. Ale nie będę chłopakom mówił, jak bardzo Ci się podoba jazda na czekoladowym koniu.w U też była. W bf4 bodaj poniosłeś smierć i leżałeś wypiety na jakimś murku, było tak było.
Cytat: Leszke w Września 07, 2016, 10:48:03 amCytat: Ryo w Września 07, 2016, 10:36:12 amCytat: Leszke w Września 07, 2016, 10:24:57 amCytat: Ryo w Września 07, 2016, 10:22:20 amMacio w skale.a pamietasz jak lezałeś wypiety na skale a ktoś inny ładował od tyłu? To była fociaTo było w Uncharted. Ale nie będę chłopakom mówił, jak bardzo Ci się podoba jazda na czekoladowym koniu.w U też była. W bf4 bodaj poniosłeś smierć i leżałeś wypiety na jakimś murku, było tak było.Może, nie pamiętam. Tak czy siak to Twoja perspektywa była. Przypomnij, zaatakowałeś wtedy odbyt?
Z Leszka jaki gej wyszedł, a może wszedł.
PS:wczoraj na karym koniu zrobiłem killstreak 23 Wiekszość szablą, genialna sprawa jak ładnie wejdze.
Cytat: el becetol w Września 07, 2016, 10:26:53 amZ Leszka jaki gej wyszedł, a może wszedł.Wyszedł, dlatego taki nerwowy.Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Cytat: Leszke w Września 07, 2016, 10:52:13 amPS:wczoraj na karym koniu zrobiłem killstreak 23 Wiekszość szablą, genialna sprawa jak ładnie wejdze. U mnie koń to tylko szabla. Ewentualnie giną pod kopytkami. Pięknie jak snajperek-kamperek mierzy a tu BANG po kolankach szabelka
Earlier today, a new Battlefield 1 open beta update has been deployed for both the PlayStation 4 and PC versions of the beta. The update, which is around 112 MB big, unlocks all the beta’s available weapons.
Fotka na facebooczka
Dobrze się dzisiaj grało.Jeszcze na grupie jest fota z zapinaniem magika, hehe. Twoja mina bezcenna
Cytat: el becetol w Września 08, 2016, 00:26:55 amFotka na facebooczka A tak to się skończyło
No bo w cale nie było widać 8 chłopa walącego od tyłu konia
możesz wrzucić na fejsiczka. tylko tak dyskretnie
Cytat: Leszke w Września 08, 2016, 00:31:15 ammożesz wrzucić na fejsiczka. tylko tak dyskretnie Wstawione i oznaczone tych co mam w znajomych i pamiętam jak się nazywają, możecie dyskretnie uzupełnić
Ja sie nie zalapalem na ladna gorna fotke
Cytat: el becetol w Września 08, 2016, 00:26:55 amSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Fotka na facebooczka A tak to się skończyło
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Fotka na facebooczka