Racja. Zakupów narobili za miliardy, a posucha straszna.
Oczywiście wciąż uważam, że Game Pass, to świetna usługa, ale o ile końcówka ubiegłego roku była mocna, bo jednak
Halo to porządna gra, a GODrizon, to piękne, rewelacyjne wyścigi, tak teraz jest nader skromnie i jedynie piękna pogoda ratuje rachunki za prąd, tylko, że to żadne tłumaczenie.
W tym roku na Graj Stacji pięć też urodzaju nie będzie.
No już na ten moment mamy 2 vs 0, więc no jednak zdecydowanie lepiej. Za rogiem Forspoken, no i Kratos nadal ma być w tym roku. Raczej standardowa liczba eksów. No ale wiadomo, jak zielonym nie idzie to trzeba odbić piłeczkę na niebieską stronę
Widać, żeś kolega Mrocza - wystarczy, że ktoś nie pisze peanu pod adresem Sony, to już dla was zielony Xboksowiec
Ze mnie taki przedstawiciel obozu M$, że w tym roku (w pozostałych również) ograłem więcej eksów na Plaju niż ty i zasadniczo 96% armii Soni.
A ty widzę, że klasycznie dla ekipy błękitnych "eksy, eksy, FROSPOKEN", a grasz mało, a jak już to w takie gry na wyłączność jak:
Resident z 2017r,
Strażacy Galaktyki,
Sonic,
Alan Wake. W roku bieżącym twoja listę ratuje Alojka II.
W ubiegłym roku na tapecie:
DiRT5,
Wasteland 3,
Hades,
The Medium,
Wreckfest,
Battlefield 1.... i gdzieś tam pojawił się Raczet i Klank oraz pamiętam z forumka, że w
Retunal grałeś. Czyli zasadniczo gracz w multi, które w ogromnej większości są dostępne w GODpas, raz na ruski rok wpadnie tytuł na wyłączność i jest czym walczyć. Ale
Frospoken i Sylvan X bot.
Przecież ja tylko sprawiedliwie przedstawiłem smutny stan rzeczy. Jest połowa roku niemal. Sony przyłożyło kilkoma bardzo dobrymi grami, X jest w tyle. Ale druga połowa nie zachwyca u żadnej ze stron (na chwilę obecna). Jeden Kratos wiosny nie czyni, a z
Frospoken nawet się nie wygłupiaj, bo będzie, jak z
Nioh. Kupię ja, może jeszcze z dwie osoby z forum, a reszta odpuści.
I co ci ludzie mają z tym nachalnym wciskaniem "no" co rusz. Chyba gorsze jest tylko słowo "tak" na końcu zdania w mowie potocznej.