Leeeeesiu, nie jestem 'w miare zadowolony', a po prostu zadowolony - telefon jest ok, wyglada fajnie, ma 4GB pamieci, mozna sie pobawic Symbianem. Fakt, telefon troche muli (moze to wina mojego softu, gdzies czytalem, ze koles update'owal i chodzil nieznacznie szybciej), ale mozna do tego przywyknac, softu nie chce zmieniac, az tak to nie jest denerwujace - po prostu musisz poczekac, gdy przychodzi SMS i klikasz, by go przeczytac. Klawiatura jest strasznie przecietna, na poczatku trudno wyczuc, gdzie jest jaki klawisz, ja czesto sie myle i w wiadomosciach mozna spotkac to krzaczek tu, to krzaczek tam. W koncu musze go wyczuc i za kilka dni bede pisal normalnie, w miare komfortowo. Brak aparatu mi nie przeszkadza, zalezalo mi na muzyce - mnostwo opcji, humorki, nastroje, rankingi; mozesz wszystko dopasowac, posegregowac sobie jak chcesz, dodac okladki plyt itd.
Wyswietlacz jest nieziemski - duzy, wszystkie kolory sa 'zywe', milo sie oglada filmiki, teledyski, zdjecia.
Nie bawilem sie K800i, wiec nie powiem, czy oplaca sie zmieniac. Ja zmienilem z D900, bo wolalem zrezygnowac z aparatu i miec telefon muzyczny.