6300 robi sie powoli taka, jak K750i (czyli co druga osoba bedzie ja miala).
Hehe, witam Svonstona z skizo.org (chyba, że to jakiś inny svonston)
.
No w zasadzie masz racje, chyba z 3 osoby znam osobiście z tym fonem, no cóż, więc raczej odpada, i boli brak Symbiana, ale ma za to diode z boku, szczegół, odpada
.
Poza tym bebechy są podobne, ale jednak brakuje owego Symbiana i drugiej kamerki, oraz nie ma HSDPA, zmniejszona pamięc, widać 6300 technicznie jest gorszy.
Tylko jeszcze jedno zasadnicze pytanie, czym różni się 6120 classic od zywczajnej 6120, wiem, że kamerka nr. 2 jest zmieniona z CIF na QVGA (kurde, co to za porąbane formaty?), tak naprawde nie wiem który z nich jest lepszy, nie jestem pewien, ale w normalu wystepuje FOTA oraz syncML (ale to chyba w obydwu jest to sam), innych zmian nie doświadczyłem.
http://www.telepolis.pl/porownanie.php?akcja=porownajZostała jeszcze Toshiba, nic mądrzejszego w tym przedziale nie wymyśle, ale już pierdziele, nie zawracam Wam głowy. D-pada udało mi sie sprawdzić, podobny chyba jest w Nokii 6070 mojej babci, aż taki nie wygodny nie jest (w gumowym pokrowcu za to masakra), klawisze są ok, mi akurat pasują poza tym jestem już umówiony na zobaczenie Nokii 6120, jak sie spodoba to biore, ale teraz to musi mi sie spodobać, nie ma siły
.
Jutro wszystko się okarze, pozdrawiam
.
Opublikowane: Kwiecień 08, 2008, 21:52:13
Sorry za posta pod postem
.
To mam problem, bo w Plusie mają tylko raczej Made in Hungary (tak podobno mówią), wiem, najlepiej jest pozyska Made in Finland, ale co mam zrobic, Made in Nokia to wiem, chińczyk, a ten to jaki jest? Składany w Tajwanie? Czy to w czymś przeszkadza, częsciej się uszkadza czy co? A Made in Finland jest jakiś mocniejszy? Gdzie moge sprawdzic, gdzie telefon był składany, pisze gdzieś na opakowaniu? Sorry, ze tyle pytań, ale jade obejrze 6120c już jutro, wiec prosze o szybką odpowiedź
.
Pozdrawiam