LOL
Że się Nokia sama pogubi na tyle, żeby wydać dwa telefony oznaczone tym samym numerem, to się nie spodziewałem
Oznaczenie jest jednak inne, w nowym modelu dodano słowo "Navigator", żeby się nie mylono.
No tak jest, masz stary telefon i nowy oznaczony jako classic, moja 6120 też miała jakiś zajebiscie stary model :]
Miała, w ch** dobry model, jeśli mam być szczery.
: Luty 26, 2009, 16:42:18 pm
Dokonałem ostatecznego wyboru telefonu. Zdecydowałem się na LG KS360. Telefon ma wszystko, czego potrzebuję, czyli duży i przejrzysty wyświetlacz, porządny UI i klawiaturę QWERTY. Ponadto, zgodnie z użytkownikami tego urządzenia, telefon jest cholernie wytrzymały, niczym niezniszczalna Nokia 3310. Strasznie mnie to cieszy, bo najbardziej obawiałem się słabej/miernej jakości wykonania. W każdym razie, odrzuciłem Samsunga U800 z tego powodu, że spotkałem się z wieloma niepochlebnymi opiniami na jego temat. No i, trochę jednak irytowałoby mnie to, że system jest w nim nieco powolny. Acha, i co najważniejsze, nie potrzebuję wypasionego telefonu.
A jeśli chodzi o małą ilość pamięci w LG (15 czy tam 16mb to jednak mało, telefon potrafi przymulić, kiedy jest zapełniony po brzegi danymi), to mam zamiar zakupić 2-4gb kartę pamięci - na szczęście, telefon czyta micro SD, które teraz można dostać za psie pieniądze.