Autor Wątek: Wii - Temat ogólny  (Przeczytany 311343 razy)

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1160 dnia: Września 25, 2006, 15:01:22 pm »
http://gry.o2.pl/publicystyka_special/?co=pokaz&id=43

W sumie to strasznie jalowy wywiad, ale niezbyt czesto jest okazja przeczytac cos od LT.

rav04

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: 0
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1161 dnia: Września 25, 2006, 19:11:34 pm »
A ja pozwole sobie na maly off topic.
Chcialem kupic Wii dla brata, wiec razem z dziewczyna zaczelismy przegladac  net w poszukiwaniu filmikow z gameplay`u z gier na Wii.
Niestety jestem niemilo rozczarowany( a ona tymbardziej :) ), wikszosc gier to zrecznosciowki w stylu zamknij drzwi czy rzuc czyms w zajaca :)

Czy sa jakies inne NORMALNE gry poza zelda, mp3 i tony`m ?

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1162 dnia: Września 25, 2006, 19:14:46 pm »
Red Steel i... to wszystko?  :roll:

fenris

• Przodownik pracy
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1163 dnia: Września 25, 2006, 19:32:05 pm »
Excite Truck, Resident Evil, Final Fantasy, Dragon Quest, Project HAMMER, Day Of Crisis, Far Cry, Sonic, Super Mario, Wing Island i jeszcze pare których w tej chwili nie pamiętam :P

rav04

• Budowniczy socjalizmu
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1164 dnia: Września 25, 2006, 23:31:41 pm »
Cytat: "fenris"
Excite Truck, Resident Evil, Final Fantasy, Dragon Quest, Project HAMMER, Day Of Crisis, Far Cry, Sonic, Super Mario, Wing Island i jeszcze pare których w tej chwili nie pamiętam

Troche poprawiles sytuacje Wii w moich oczach.
ale...
Excite Truck i Resident E narazie prezentuja koszmarna oprawe graficzna, Sonic to dno i do tego mulitplatformowe :( film z gameplay z mario takze mnie jakos nie przekonuje :( Far Cry hmm... niby ok ale takiego rodzaju gier chcialem uniknac, FF i DQ w to moj brat napewno niebedzie gral(przynajmniej przez kila lat :) :)
Przypomnialem sobie metal slug jest wporzo ale to to chyba kazdy ma juz za soba prynajmniej po 20 razy :) (moj brat tez :D)
X`a niechcialem mu kupywac ale chyba bede musial, problem w tym ze moj brat jest duzo mlodszy i tam tez nie ma zaduzo gier dla niego GOW ?! :( Chyba rodzice by mnie z testamentu wykreslili :) i tak sie dziwnie patrzyli jak 6letni bajtel w MAFIA i Carmagedon 2(software i wersja niemiecka z zielona krwia :) )gral :D
Jesli macie jakies inne tytuly to piszcie a moze cos wygrzebie dla niego.
Thx za odpowiedzi

fenris

• Przodownik pracy
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1165 dnia: Września 26, 2006, 14:13:23 pm »
Sonic nie jest multi - bo to jest specjalna wersja tylko dla wii (oprócz bohatera praktycznie nie ma żadnego związku z Sonic: The Hedhog), podobno dużo lepsza od tych które robią na ps3 czy x360 i wszystkich poprzednich soniców po tych na dc :)
Exite Truck co prawda jest przeciętny graficznie (ale napewno nie koszmarny szczególnie na ostatnich filmikach prezentuja naprawde dobry poziom) ale za to zostal najlepszą ściagałką na E3 2006 :]
A Resident Evil pewnie pomyliłes z tym horrorkiem no jak on się nazywał Necronesia chyba? Screenów z residenta wii narazie nie ma ale napewno nie będzie gorzej niż RE4.
Jeszcze przecież jest sporo multiplatformowych które z nowym sterowaniem mogą być bardzo grywalne (call of duty, splinter cell, blazing angels, rayman, super monkey ball, marvel ultimate alliance - niedawno czytałem zapowiedź i redaktor bardzo zachwalał wykorzystanie wiimote'a w tej grze, will wright coś niedawno przebąkiwał że bardzo chce zrobić spore na wii a może nawet jakoś inną gierke), mam nadzieje że z polskiego Sadness będzie ciekawa gra. Ogólnie jest sporo tak jak na mój gust - napewno jeszcze będzie wyjatkowo duża strategii na tą konsole ale to nie bardzo dla 6 latka ;]

ps.
Patrzcie jak super zapowiada się Bleach na WII, a dużo osób miało wątpliwości jak będzie wyglądać sterowanie w bijatykach :D Niech teraz ruszą dupy i zrobią Soul Calibur :]

rav04

• Budowniczy socjalizmu
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1166 dnia: Września 26, 2006, 15:20:21 pm »
Nop moze masz racje. Niesiedze mocno w temacie Wii i moglem pare faktow pomieszac. Co do RE to nie jestem pewien ale chyba gdzies widzialem filmik pokazujacy jakiegos goscia z latarka stojacego nad robakami grafa jak z psx1 i CHYBA to bylo podpisane jako RE. Fakt, mysle ze jedyna nadzieja Wii to konwersje, ale podwarunkiem ze sa zrobione jak orginal tylko z odpowiednia grafa i sterowaniem i nie jak w/w Rayman, gdzie zamiast szalec ludkiem po plaszny i pomagac krolikom to albo je w kiblach zamykamy, albo topimy jakims napojem. Bez sensu ja chce jedna gre a nie 1000 minigierek. Cale szczescie ze nieda sie tak zrobic z COD czy SC (chyba ze sie myle  :lol: , ale to juz by byla tragedia). Ciekawi mnie tez jak duzo bedzie tych konwersji 5%, 10%,50% ? Ja GC`ka nigdy niemialem ale jakos bardziej mnie przekonuje lista gier(moze nie lista a sposob rozgrywki mario to byl mario, a nie symulator lotu hydraulikiem). Mam nadzieje, ze projekt nintendo wypali bo naprawde fajnie by bylo pograc w niektore hity za pomoca wii-mote. I ostatnia sprawa to oplacalnosc. Moze zanim napisze wiecej to powiem najwazniejsze, to sa moje przemyslenia wcale nie pisze ze tak jest, moze sie myle. Otoz cena Wii ma wynosic $250, XB360C $299, XB360P $399, Microsoft szykuje PODOBNO obnizke o $50-$100 "dziala sa wycelowane" w PS3, ale na ostrzale ucierpi takze Wii.Zakladajac ze XB360P spadnie o $100 ($299) a XB360C o $50 ($249) to Wii juz sie srednio oplaca, wtedy pozostanie nam wybrac miedzy lepsza grafika, a REWOLUCYJNYM (i rewelacyjnym) sterowaniem i calkiem prawdopodobne ze troche tanszymi grami (znajac Nin to pewnie i konsola bedzie wytrzymalsza i niebedzie sie tak sypac jak konkurencja, chociaz ja na swojego X`a niemoge bardzo nazekac, chyba mi tylko/az plytki LEKKO rysuje ale tego nie jestem pewien).

PS1 BLEACH wyglada naprawde fajnie zwlaszcza gra z qmplem :)

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1167 dnia: Września 26, 2006, 15:57:24 pm »
Co do RE to nie jestem pewien ale chyba gdzies widzialem filmik pokazujacy jakiegos goscia z latarka stojacego nad robakami grafa jak z psx1 i CHYBA to bylo podpisane jako RE.

Wiem o ktora gre Ci chodzi, to nie jest RE.

fenris

• Przodownik pracy
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1168 dnia: Września 26, 2006, 16:33:35 pm »
W raymanie z tego co zrozumiałem te minigierki będą dodatkiem do normalnego gameplaya :P
A SM: Galaxy fajnie się zapowiada w mojej opinii :) a jak będzie z konwersjami - myśle że to zależy od tego jak konsola sobie będzie radzić :]

aha i ta gra co wziąłeś z RE to Necronesia - takie gówno że gra jest teraz japan only :P

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1169 dnia: Września 26, 2006, 18:23:43 pm »
Cytat: "blancio_"
Co do RE to nie jestem pewien ale chyba gdzies widzialem filmik pokazujacy jakiegos goscia z latarka stojacego nad robakami grafa jak z psx1 i CHYBA to bylo podpisane jako RE.

Wiem o ktora gre Ci chodzi, to nie jest RE.

Sadness? :>

fenris

• Przodownik pracy
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1170 dnia: Września 26, 2006, 18:31:23 pm »
Czytaj poprzednie posty już napisałem że gra nazywa się Necro-Nesia:

fenris

• Przodownik pracy
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1171 dnia: Września 26, 2006, 19:41:38 pm »
"Could this be a sign of great things to come for the Nintendo Wii? The Wii has risen to the top spot of CNET's most wanted, with the PS3 trailing behind in twelth place! Smart move by Nintendo to make 1 million units available it seems..."

http://www.cnet.com/4520-4_1-6541088-1.html?tag=cnetfd.mw

Nintendo poniesie sromotną porażke, no nie ;)

rav04

• Budowniczy socjalizmu
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1172 dnia: Września 26, 2006, 20:31:09 pm »
Tak ja myslalem "ryplem" sie w tytulach :) ( i w sumie b. dobrze :D )
Co do rayman`a przegladalem filmiki na www.ign.com z gameplay i niestety niewidzialem zadnego z biegajacym raymanem tylko same z minigierkami (co prawada nie pregladalem wszystkich i moze jest gdzies tam, ale na tyle co ogladalem to go niebylo )
No no calkeim niezle (?!- chyba B dobrze) 1 miejsce.

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1173 dnia: Września 28, 2006, 09:53:00 am »
Cytat: "rav04"

1 miejsce w czym ?

Tak sobie czytam nowy numer PE i oczom moim biednym nie wierze co tez naskrobali zgredzi o Wii . Pojechali po nim (niej ? ) jak po łysej kobyle . Niby to dobre ,ale na 5minut , niby innowacyjne ale strasznie meczące , niby tanie ale jednak  drogie .Sciera gada ,że to taka zabaweczka dobra na pare  minut rozrywki bo na dłuższa mete to granie na Wii podobno strasznie meczy nadgarstki  . Osoby rodem zza Oceanu moga byc tym faktem troche poirytowane bowiem ich dzienny ruch ogranicza sie do pstrykniecia pilotem w pozycji siedzacej przy beczkowozie piwska i  4 kg paczek chipsow . Ninny tym samym lekka raczka stracilo kilka milionow klientow .Oczywiscie opierajac sie na przypuszczeniach ekipy PSXExtreme .
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

dcf

• Pawka Morozow
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1174 dnia: Września 28, 2006, 09:57:54 am »
Cytat: "jay jay"
. Osoby rodem zza Oceanu moga byc tym faktem troche poirytowane bowiem ich dzienny ruch ogranicza sie do pstrykniecia pilotem w pozycji siedzacej przy beczkowozie piwska i  4 kg paczek chipsow .

A w Polsce to same ku*** i złodzieje.

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1175 dnia: Września 28, 2006, 10:00:15 am »
A w Polsce to same ku*** i złodzieje.

a jak , toż to Meksyk Europy jest  :twisted:
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

fenris

• Przodownik pracy
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1176 dnia: Września 28, 2006, 10:06:38 am »
Cytat: "rav04"

Sciera gada ,że to taka zabaweczka dobra na pare  minut rozrywki bo na dłuższa mete to granie na Wii podobno strasznie meczy nadgarstki.

Tak już ja widze jak im nintendo pozwoliło testować wii przez więcej niż parę minut :lol:
Ta wyobraźnia polskich redaktorów nie zna granic :roll:
Dobrze że nie kupuję tych szmatławców na poziomie faktu.
Nawet ten grubas z gamespotu nie narzekał na to że się zmęczyl przy wii :wink:

1 miejsce w czym ?

Pierwsze na liście najbardziej chcianych gadżetów, jako piewsza konsola znalazła się na liście Toy'r a także jest popularniejsze od ps3 (w wersji 60gb bo jak dodać obie wersje to ps3 będzie miało minimalną przewage) na Amazon.com.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1177 dnia: Września 28, 2006, 11:08:15 am »
Wes mi nie mow o tych zgredach... :lol: fanboje jedne :> Ale grali na Wii, juz znaja przyszlosc tej konsoli, oni są wszechmocni!

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

damian

• Towarzysz
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1178 dnia: Września 28, 2006, 11:27:40 am »
Tak sobie czytam nowy numer PE i oczom moim biednym nie wierze co tez naskrobali zgredzi o Wii . Pojechali po nim (niej ? ) jak po łysej kobyle . Niby to dobre ,ale na 5minut , niby innowacyjne ale strasznie meczące , niby tanie ale jednak drogie .Sciera gada ,że to taka zabaweczka dobra na pare minut rozrywki bo na dłuższa mete to granie na Wii podobno strasznie meczy nadgarstki .

Heheh - prorocy :-)
Tak lekko na marginesie. Zawsze ale to zawsze wytykane jest Gacko wie, że ma "tylko" ProLogic2. Napewno to mniej od Dolby 5.1, ale nie jest tak źle. Nie mniej jednak w wielu recenzjach i porównaniach to konsola Nintendo była "be" bo ma tylko ProLogic2. A teraz przeglądam jeden ze starszych numerów N+ i co widzę? Zapowiedź Unlimited Saga na PS i cytuję: "Co do dźwięku - obsługuje Dolby ProLogic II, a więc jego jakość i czystość pozostaje na wysokim poziomie". Nie kumam teraz. To ProLogic II jest paskudne czy wspaniałe?
Life's a game
Gaming 24:7

fenris

• Przodownik pracy
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1179 dnia: Września 28, 2006, 11:33:44 am »
To zależy czy to na konsoli sony czy też na konsoli microsoftu/nintendo/segi ;]

dcf

• Pawka Morozow
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1180 dnia: Września 28, 2006, 21:15:57 pm »
Cytat: "Ako"
Wes mi nie mow o tych zgredach... :lol: fanboje jedne :> Ale grali na Wii, juz znaja przyszlosc tej konsoli, oni są wszechmocni!

A ty grałeś? Na jakich podstawach bronisz wii?

fenris

• Przodownik pracy
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1181 dnia: Września 28, 2006, 22:10:54 pm »
Pewnie na podstawach masy pozytywnych opinii, nagrody dla najlepszego sprzętu tegorocznego E3 :?
Poza tym ile czasu mogli spędzić redaktorzy malutkiego nic nie znaczącego pisemka z europy wschodniej z wii? 5minut? Jak można w takim razie brać poważnie opinie o tym że po kilku minutach ich już bolą nadgrastki?

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1182 dnia: Września 29, 2006, 10:58:20 am »
Cytat: "dcf"

A ty grałeś? Na jakich podstawach bronisz wii?

Ja Wii nie bronie, tylko pisze o debilizmie zgredów. Pozatym ja moge sobie mioec domysły, ze Wii bedzie mega wyje**ne w kosmos i pisac to na forum. A PE to gazeta publiczna i duzo ludzi ich czyta. A fani PE (PE ma byc sprzedawany z pod lady :lol: mega kwas wymyslony przez boskich zgredów) uwierza w ich genialne i BEZPODSTAWNE domysły...
Co jak co, ale zgred nie pownien byc fanbojem i wykazacx ciut wiecej obiektytwizmu.

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

dcf

• Pawka Morozow
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1183 dnia: Września 29, 2006, 15:31:25 pm »
uwierza w ich genialne i BEZPODSTAWNE domysły...

Dla mnie bardziej liczy się opinia redaktorów ,którzy grali (więcej niż 5 minut - przynajmniej tak napisali), niż kogoś ,kto widział kilka screenów i filmiki. Podobna afera była z DSem ,miał być rewolucyjny, touch screen przełomowy ,a skończył jako ekranik do wyświetlania mapy w mario.(zeby się nie zgubić w tym rozbudowanym świecie)

setezer

• Marynarz z Potiomkina
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1184 dnia: Września 29, 2006, 15:40:29 pm »
Jak znam świat w NeoPlus napisali, że Wii jest genialne (zakładam, że też je testowali).

Ktoś tu kłamie.

I ja chyba bardziej ufam kolesiom którzy nie zmieniali sobie ksywy na V-(xyz) podczas recenzowania Viewtiful Joe na PS2.

To tak jakby w Wyborczej, po dobrej ustawie PiS, Wojciech Szacki podpisał się "PiSzacki".

Najzabawniejsze są strony poświęcone Wii, żenada wprost

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1185 dnia: Września 29, 2006, 15:55:58 pm »
Jak znam świat w NeoPlus napisali, że Wii jest genialne (zakładam, że też je testowali).  

testowali, ale tak nie napisali. Wii sux.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1186 dnia: Września 29, 2006, 17:31:20 pm »
Dla mnie bardziej liczy się opinia redaktorów ,którzy grali (więcej niż 5 minut - przynajmniej tak napisali), niż kogoś ,kto widział kilka screenów i filmiki. Podobna afera była z DSem ,miał być rewolucyjny, touch screen przełomowy ,a skończył jako ekranik do wyświetlania mapy w mario.(zeby się nie zgubić w tym rozbudowanym świecie)

Mysle, ze Nintendo nie mialoby nic przeciwko temu, aby powtorzyla sie sytuacja z NDS.

Trzeba bylo byc bardzo naiwnym, aby wierzyc w wykorzystywanie dodatkowych mozliwosci NDS przez wszystkich developerow.

Supersonic

• Gość

Palpantine

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 11
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1188 dnia: Września 29, 2006, 22:27:31 pm »
Nie powiem, ładnie to wygląda. Wręcz bardzo zachęcająco.
Atari created it, Nintendo pioneerd it, Sony popularized it, Microsoft bought it...

fenris

• Przodownik pracy
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1189 dnia: Września 29, 2006, 23:05:27 pm »
uwierza w ich genialne i BEZPODSTAWNE domysły...

Ehh więcej niż pięc minut tzn 5 minut i 2 sekundy zapewne ;)
Dla mnie też się liczy opinia redaktorów - z poważnych gazet i poważnych serwisów ;)

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1190 dnia: Września 30, 2006, 21:21:03 pm »
Ej spokojnie, przeciez normalne ze nikt nie bedzie słuchał jakis forumowiczów co napiszą, że np. Wii jest extra (lub przeciwnie). Bo to mega subiektywne opinia, a raczej domysły, bo jeszcze nikt na Wii nie grał. Mi tylko chodziło o to, że genialna redakcja PE po paru minutach gry na Wii przekreśla tą cała konsole. No sory, ale jak dla mnie to żenada.

Renshu Clan

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1191 dnia: Września 30, 2006, 21:23:55 pm »
Ako ale kilka osób nawet z GO grało na Wii i nie są zachwyceni - nawet mr "Big Ninny Fanboy" Conker  :wink:

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1192 dnia: Września 30, 2006, 21:32:00 pm »
Ej spokojnie, przeciez normalne ze nikt nie bedzie słuchał jakis forumowiczów co napiszą, że np. Wii jest extra (lub przeciwnie). Bo to mega subiektywne opinia, a raczej domysły, bo jeszcze nikt na Wii nie grał. Mi tylko chodziło o to, że genialna redakcja PE po paru minutach gry na Wii przekreśla tą cała konsole. No sory, ale jak dla mnie to żenada.

Nie powiedzialbym, ze przekresla.
Jedynie Sciera tak zle wypowiedzial sie o Wii.
Koso na koniec dodal, ze na poczatku to samo [co o Wii] myslal o NDS, a teraz ceni go bardziej od PSP, wiec nie nazwalbym tego przekreslaniem konsoli N.
Dzujo natomiast opisywal wszystko w neutralnie-pozytywnym tonie.

Misterbuu

• Gość
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1193 dnia: Września 30, 2006, 21:42:01 pm »
Przedewszystkim zmieńcie tytuł tematu bo Wii napewno nie jest nextgenem...zwykły podpasiony Gamecube albo ewentualnie konsolka dla ubogich... :lol: Każdemu kto to kupi postawie flaszke za odwage...bo żeby sie w takie coś pakować...respect odemnie..

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1194 dnia: Września 30, 2006, 21:53:37 pm »
O chłopie, do końca życia byś się nie wypłacił z tych flaszek. Pozatym smiej sie poki mozesz, ale sytuacja moze byc podobna jak z DSem. Co prawda nie na taka wielka skale, bo stacjonarne konsoli to inny rynek, ale moze byc dobrze.

Renshu Clan

Palpantine

• Człowiek dobrej roboty
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1195 dnia: Września 30, 2006, 22:21:36 pm »
Baw się póki możesz na swoim X360, bo wyjdzie PS3 i to co masz to też będzie konsolka dla ubogich :D Dla mnie prosze sześciopak coca-coli, będize co pić podczas grania na next genie jakim jest Wii. No ale, to tylko dopasiony GameCube....
Atari created it, Nintendo pioneerd it, Sony popularized it, Microsoft bought it...

Misterbuu

• Gość
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1196 dnia: Października 01, 2006, 03:30:30 am »
hmm..powiedz mi co ma lepszą grafike...X360 czy Wii...Powiedz ile sprzedało sie Gacków a ile X-BOX'ów..i wreszcie powiedz mi...ile trzeba mieć lat żeby grać w Mario albo Zelde...jeżeli masz 13 lat to spoko...ale dla osoby 19 letniej to śmiech na sali...tak jakby oglądac Dragon Ball albo inne Pokemony...Pozatym..panowie..o czym my mówimy..przecierz sami autorzy oceniają konsole jako około 1,5 raza mocniejszą niż Gacek...ciekawe jak będziecie sie czuli za 3,4 lata kiedy na next-genach beda śmigać bajecznie wyglądające tytuły..a wy będzie grali w tego dopasionego...Tony Hawka...przepraszam..nie mogłem sie powstrzymać... :twisted:

Palpantine

• Człowiek dobrej roboty
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1197 dnia: Października 01, 2006, 09:33:53 am »
Ależ nie ma za co przepraszać. Ja (17 lat) tam spokojnie z ojcem (37 lat) pogram w mario karta, popykamy w Budokai Tenkachi na Gacku i to jest złe? To jest dla ciebie śmiech na sali? To przykro mi, że tak się wstydzisz pograć w świetne gry... Ja tam nie mam żadnych skrupółów. Biorę DS`a do liceum i moim spostrzeżeniem olewają dorosłe gry (splinter cell, resident evil) a pykają równo w gotowanie, operowanie...

A twoje wyliczanie ile sie sprzedało Gacków a ile X-Boxów jest nie na miejscu. Ileość sprzedanych konsol nie liczy się do tego, czy byłą dobra (vide Dreamcast, ale w to na pewno nie grałeś...). Przy okazji śmieszny twój post na pchlim targu, gdzie dość ostro krytykujesz gościa co chce sobie NEOGEO kupić. Gryzie cię coś, że wolą grywać w stare gierki? I wcale nie napisałbym na twoim miejscu, że nie stać go na lepsze konsolki, skoro czasem cena takiego NEOGEO z okablowaniem grami i padami przekracza praiwe 700 pln...

EDIT: Do tego jak będę sie czuł za 3,4 lata.
Normalnie będę się czuł :D

CassSept

• Marynarz z Potiomkina
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1198 dnia: Października 01, 2006, 09:50:24 am »
.Powiedz ile sprzedało sie Gacków a ile X-BOX'ów

Gacków 20 milionów, X-boxów 23.
Next please :roll:

dcf

• Pawka Morozow
Wii - Temat ogólny
« Odpowiedź #1199 dnia: Października 01, 2006, 09:52:00 am »
Cytat: "Misterbuu"
hmm..powiedz mi co ma lepszą grafike...X360 czy Wii...

Idąc twoim tokiem rozumowania, to jedynym next genem jest pc z Auchan za 3k zł.