0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Popisanie sie wiedza tylko po to, zeby 5 postow dalej napisac ze RE to produkt Nintendo rox .
Cytat: "Player01"Popisanie sie wiedza tylko po to, zeby 5 postow dalej napisac ze RE to produkt Nintendo rox .Cholera, złapali mnie. Dobra, dobra, wiem że to Capcom. Chodziło mi bardziej o to, że to gra na Gacława.
Co do filmiku to mi się podobał,ale przecież widać ,że Metroid na nim zaprezentowany działa na siliniku Doom3,a ,,Marian" na StarFoxa od Rare.
kun się zna ... no w końcu ma gust jak na mego idola przystało!!!.
Tak i tak grafika tych 3 konsol bedzie do siebie zblizona.
""It's not all about having 'turbo power', it's about what you do with it."- ok. ale czy inne firmy też tak myślą?
Cytat: "siudym"""It's not all about having 'turbo power', it's about what you do with it."- ok. ale czy inne firmy też tak myślą? Ja tak myślę - VJ mam na GC, Metroida też kupiłem, tak samo jak Zeldę. Więcej gier mam na PS2, ale więcej zabawy daje mi gra na GC. Mam gdzieś Teraflopy czy inne benchmarki.
tobie wystarczy ale na świecie jest wiele innych graczy....
tak... tylko czy dla nintendo bedzie sie to opłacało aby fani utrzymali nintendo....
Cytat: "siudym"tak... tylko czy dla nintendo bedzie sie to opłacało aby fani utrzymali nintendo....Było o tym kilkanaście postów temu - z przypadku GC BARDZO im się to opłacało.