Grafika nie musi byc taka sama jak na renderze, wystarczy, ze klimat bedzie jeszcze lepszy od jedynki
Cytat: "kov4"Grafika nie musi byc taka sama jak na renderze, wystarczy, ze klimat bedzie jeszcze lepszy od jedynkiI żeby dało sie skakać.
Być może zobaczymy demo KZ tuż przed rozpoczęciem bety Halo 3. Tak twierdzi Luke Smith z 1UP (przysięga, iż jest to news z dobrego źródła).
No nareszcie ile my już czekamy? od E3 2005?
W wiele jestem w stanie uwierzyć ale mocno wątpie żeby kiedykolwiek zrobili tak efekciarską gre jak na tym trailerze. Jeśli Killzone miał by pojawić się za jakieś 3 lata to być może zbliżyli by się do tego renderu ale w obecnej sytuacji jestem pewny że ten filmik pozostanie tylko i wyłącznie targetem.
Gra i bez super grafy będzie świetna,
Killzone faktycznie był dobry Question
Cytat: "Solid Snake 1989" Gra i bez super grafy będzie świetna,Ja tam nie wiem bo nie grałem w pierwszą część więc zasugeruję się notami które nie są najlepsze. Killzone faktycznie był dobry
Ciężki klimat , brud , smród , syf , realistyczne bronie , brutalność , śmierć za każdym rogiem , heroizm , mógłbym tak wymieniać jeszcze długo....
Wszystko fajnie pięknie ale czy wciągał tak że zapominało się o Bożym świecie oraz (IMO najważniejsze) czy posiadał duże replayability
Cytat: "winnie"Ciężki klimat , brud , smród , syf , realistyczne bronie , brutalność , śmierć za każdym rogiem , heroizm , mógłbym tak wymieniać jeszcze długo....Wszystko fajnie pięknie ale czy wciągał tak że zapominało się o Bożym świecie oraz (IMO najważniejsze) czy posiadał duże replayability
Cytat: "Supersonic"Killzone faktycznie był dobry QuestionCiężki klimat , brud , smród , syf , realistyczne bronie , brutalność , śmierć za każdym rogiem , heroizm , mógłbym tak wymieniać jeszcze długo....
Dodatkowo możesz z botami grać nie mając dostępu do neta
Pomijając bugi, spadający framerate, Killzone klimatem zjadał inne gierki. Doprawdy, klimat był po prostu boski, Halo przy nim po prosty wymiękało.
Ale niekoniecznie na tyle gotowego, żeby to się nadawało do publicznego pokazu.
Nie mogło zabraknąć tysięcznego porównania do Halo Oczywiście w tym porównaniu Halo musiało zostać zmiażdżone, żeby tradycji stało sie zadość.
Na forum Killzone jeden z twórców mówi:Obiecajcie mi jedną rzecz. Pamiętajcie, że jest to tylko plotka z "wiarygodnego źródła". Będziecie mieli ich mnóstwo do czasu wypuszczenia gry.Seb Downie
Cytat: "Moldar"Pomijając bugi, spadający framerate, Killzone klimatem zjadał inne gierki. Doprawdy, klimat był po prostu boski, Halo przy nim po prosty wymiękało.Nie mogło zabraknąć tysięcznego porównania do Halo Oczywiście w tym porównaniu Halo musiało zostać zmiażdżone, żeby tradycji stało sie zadość.Tak na dobrą sprawę to grę zapowiedzieli ponad półtora roku temu, robią ją też od ponad dwóch lat, więc pewnie już powinni mieć coś konkretnego gotowego. Ale niekoniecznie na tyle gotowego, żeby to się nadawało do publicznego pokazu.
Zachęcacie mnie coraz bardziej do Killzone. Jeżeli Killzone 2 da radę pod względem grafy i gameplay będzie dobry to trzeba w to będzie zainwestować. Chciałbym by jakiś FPS wciągnął mnie tak jak Perfect Dark i Goldeneye
In the name of admin the impure souls of the trolls should be banned to eternal damnation. Amen
niewielki offtopZielarz czy to nie jest przypadkiem "lekko zmodyfikowana" wersja tekstu ktory pojawil sie w Hellsingu?
Pewnie zapuszczą Wolfenstaina 3d i napis Project not is ready =p