Ja dodam tylko od siebie, ze graficznie ta gra to prawdziwa MIAZGA, szczegolnie jesli chodzi o ANIMACJE postaci i przeladowywania broni, oswietlenie rowniez robi OGROMNE wrazenie, pozatym DUZO sie dzieje na ekranie, iscie wojenny klimat, a raczej KLIMAT, do tego jeszcze dochodzi ZNISZCZALNE srodowisko co bardzo cieszy, swietna FIZYKA, dobrze dobrane BRUDNE kolory, a najbardziej jestem mile zaskoczony, ze przy takim graficznym przepychu nawet tekstury sa na WYSOKIM poziomie, rowniez podloza. O powyzsze elementy sie nie martwie, wiec jesli tylko AI przeciwnikow (na wysokim poziomie trudnosci) zajdzie nam za skore, multi nami zawladnie, singiel zmiazdzy swoja miodnoscia, pomyslami, fabula i dlugoscia (przynajmniej te 16h) to moje PS3 dostanie RODa, bo przeciez ja tej konsoli nie bede wylaczal, hehe. Powiem tak, ja jestem pewny o ta gre i zawsze bylem od samego poczatku, dlaczego? Dlatego, ze to jest w tym momencie znak firmowy Sony, jeden z kilku krokow do powrotu na tron, musza tym razem dotrzymac obietnicy, aby zamazac stare bledy i ciagle przekladania, musza cos udowodnic fanom, zreszta chyba kazdy o tym wie, gracze, prasa... i Sony, oni tez wiedza, co widac po nowych trailerach z KILLZONE 2. Pozdrawiam.