mi tez sie mdle te skriny wygladaja - takie rozciapciane troche
Rozmazane - tak - bleh.... ale mnie tam i tak bardziej nie podobają się te ciapki kolorków od lampek itd. Wszystko inne bure i na siłę dodane lampeczki....
Co wcale nie przeszkadza KZ2 być najładniejszą grą E3.
co wy z tym "naładniejsza", to nie brawogirl gdzie chwalą się swoimi sukienkami czy innymi koralikami, ma być ogień z dupy, mają być emocje, ma być wycie do headset-a gdy popełnimy głupi błąd, a nie podziwianie dziur w murze po kulach czy aa, sam singiel niestety jak to w shoterach bywa nie będzie porywający, tym bardziej biorąc pod uwage pierwszą część która zwyczajnie niczym nie zachwycała specjalnie
wiem, wiem, zaraz odezwie się jakiś bogdan czy inny tadek i powie że jemu się podobało, ale to o niczym nie świadczy, bo niektórym się maluch racer podobał, średnia ocen kz była jaka była, i chciałbym żeby popracowali raczej nad gameplay-em niż pokazywali jakie to kz2 jest "ładne"
sam czekam na kz2, jeśli jednak okaże się znowu tylko średniakiem, heh, no cóż, zawsze jest nadzieja że przynajmniej multi będzie miał dobry, może nie tak jak halo, bbc czy inny cod4 ale przynajmniej taki co by ludziska przez jakiś czas się dobrze przy nim bawili bo o to w końcu chodzi