Cytat: disneysecurity w Stycznia 16, 2009, 20:08:06 pma nawet jakby to 8+ to bardzo dobra ocena przecieżjeśli Resistance 2 dostało 9+/10, Gearsy też coś koło tego, to nie jest dobra ocena, to są jaja.
a nawet jakby to 8+ to bardzo dobra ocena przecież
Cytuja nawet jakby to 8+ to bardzo dobra ocena przecieżkoniec pierdol3nia tu chodzi o to ze takie HALO dostalo 10... ludzie... wojna sie zaczela leca pierwsze oceny... A dla mnie mi to lotto czy bedzie 7 czy 10 i tak kupie...
z 2 częsci interview z twórcami K2:- goal: cinematic experience. lot's of post-processing. analogue look- motion blur per pixel,- noise, AA- spu's are the key for optimal performance on the PS3: Deferred Rendering- they often use all six: for full fire fights, physics, particles, mp3 streams, 7.1 audio, lighting- they also help to render effects. 40% extra speed thanx to the spu's- guns have to feel realsitic, reactions have to be realistic. hit impact system. every bullet has an effect on the surrounding or people in it- stacked animations with real time rendered ragdoll.. and yep, blow heads off...- every polygon has mass and material- real time ray tracing- holes are not a flat image of a hole- collision detection of small particles, even sparks.. icing on the cake. will often go unnoticed while playing by a lot of people.- 5.1 ambient mp3 streams that rotate when you rotate. on top of that stereo music, 3d sound effects, voices in the right positioning, sound filtering.. all in 7.1 uncompressed sound.- extreme amount of lightsd. 230 lights in this screen (he's showinng the screen). they are proud of this level. impressive- the robot alone has 8 lights- tech was developed while making the game.
Dla mnie fabula jest ważniejsza wiec raczej nie ale jest jeszcze multi a tam nie cza fabuly Ale kto powiedzial ze fabula w killzone 2 bedzie na 2?
Fabuła w FPS-ach jest dla Ciebie najważniejsza?? Przecież poza nielicznymi wyjątkami historie są drętwe i przewidywalne. Na temat fabuły w K2 było już kilka wypowiedzi ludzi którzy przeszli grę na zagranicznych forach i z ich wypowiedzi wynika, że fabuła jest na średnim poziomie. Jeśli więc oczekujesz jakiejś głębszej historii to możesz się zawieść...
Cytat: SpecialMan w Stycznia 17, 2009, 00:29:35 amDla mnie fabula jest ważniejsza wiec raczej nie ale jest jeszcze multi a tam nie cza fabuly Ale kto powiedzial ze fabula w killzone 2 bedzie na 2?Fabuła w FPS-ach jest dla Ciebie najważniejsza?? Przecież poza nielicznymi wyjątkami historie są drętwe i przewidywalne. Na temat fabuły w K2 było już kilka wypowiedzi ludzi którzy przeszli grę na zagranicznych forach i z ich wypowiedzi wynika, że fabuła jest na średnim poziomie. Jeśli więc oczekujesz jakiejś głębszej historii to możesz się zawieść...
A możecie mi powiedzieć kiedy będzie wreszcie premiera? bo sklepy twierdzą ze 27 a ja słyszałem ze 25....
Co do PE, bo jestem tez użytkownikiem tamtego forum, pojawil sie tam w temacie o KZ2 ciekawy obrazek:
COD4 dla mnie w singlu nie był zbyt fajny. Misja w Czarnobylu świetna, ale reszta tak sobie mi się podoba. Nie lubię takiej głupiej nawalanki jak przeciwnicy wyskakuje z szopy w liczbie nieskończonej.
Przecież widać, że to fake. Zobaczcie jak jest wyrównane: 18+ i gatunek, a jak na screenie .
Cytat: MarcePan w Stycznia 17, 2009, 10:28:18 amCOD4 dla mnie w singlu nie był zbyt fajny. Misja w Czarnobylu świetna, ale reszta tak sobie mi się podoba. Nie lubię takiej głupiej nawalanki jak przeciwnicy wyskakuje z szopy w liczbie nieskończonej. Przeca Helgaści też będą wyskakiwać z szopy w liczbie nieskończonej
Przeca Helgaści też będą wyskakiwać z szopy w liczbie nieskończonej
CytujPrzeca Helgaści też będą wyskakiwać z szopy w liczbie nieskończonejNaprawde? Ja nie przypominam sobie zadnej takie informacji, ktos moze to potwierdzic?
Ja pamiętam to dokładnie - to jest info potwierdzone przez developera!
CytujJa pamiętam to dokładnie - to jest info potwierdzone przez developera!Bezsens ;\ To akurat bardzo glupie rozwiazanie.