strasznie mnie nakręcił zwiastun filmu, ale z tego co mi kuzyn mówił wyszedł zeń średniak.
nie wiem czy z powodu dema, ale strona kz2 zaliczyła error http://killzone.com/kz/
Killzone 2 demo to launch ?around? 5.00pm GMTU nas 18ta.
Więc panowie proszę o relacje z demka w postaci fotek lub filmików
Ta gra to dno, zagrałem w demo i żałuje. Już Haze jest lepszy
A ja pisałem, że w nowym tekście na głównej są screeny bezpośrednio z gry .
33... ale to się wlecze. W każdym razie, kto pierwszy ściągnie niech pisze czy jest multi .
Cytat: Chris w Lutego 05, 2009, 17:09:07 pmTa gra to dno, zagrałem w demo i żałuje. Już Haze jest lepszy WoW nie mów tego głośno bo Marcyś i inni Cię rozszarpią. Anyway Tarniak proszę o fotki z ciekawości bo beta wiadomo jaka, a filmiki i zdjęcia z previewów takie jakieś "ustawione" i wole obejrzeć coś zrobionego przez gracza
1.1 mln - w samej Europie??
Ponad milion przedpremierowych zamówień zebrano w Europie na Killzone'a 2 - ogłosiła firma Sony. To solidny przyczółek do znakomitego startu dla tego exclusive'a na PS3.Killzone 2 to ostatnio temat numer 1 w mediach branżowych. Statystyki zamówień, upublicznione przez Sony, zdają się potwierdzać słuszność zainteresowania dziennikarzy tą produkcją. Przedstawiciele japońskiego giganta potwierdzili, że tylko w Europie złożono już 1,1 miliona przedpremierowych zamówień.