Demko ukończyłem około 10 razy i naprawdę nie wiem od czego tu zacząć. Lądowanie na plaży to pierwsze mocny strzał! Jak to sie prezentuje, prawdziwe szaleństwo! Od razu developer pakuje nas w sam środek piekła, wybuchy, krzyki, ktoś sie pali, ciągłe strzały. Pierwszy kontakt z bazooką, strzał w most i piękkkkny wybuch, które nie zobaczymy w żadnym innym fpsie. Fizyka jest genialna, zwłaszcza w hangarze pokazuje pazurki, jak zaczniemy strzelać w butlę z gazem
Animacja to także wyznacznik nowej jakości, po prostu uwielbiam podbiec do helghasta i wpakować mu pół magazynku. Czuć ciężar postaci, ale polecam zwiększyć na max czułość celowania. Szkoda tylko, że demko takie krótkie (za pierwszym razem 15 min.).
Post pisany na szybko i wstanie ciężkiego szoku
25.02 dostaniemy prawdziwego killera, grę która wyznacza nowe standardy, a każdy kolejny FPS, będzie porównywany do KZ2. Aż się boję, co zaprezentuje multiplayer
PS. Grafika to obecnie numer jeden na konsolach nowej generacji. Prawdziwy pokaz mocy PS3.
PS2. Nie mając DS3 dużo tracicie. Strzelając z broni wibracje są naprawdę mocny.
PS3. Na ponad 80 osób z mojej listy, 57 było online w tym 3/4 ściągało lub grało w KZ2