Ja po grze w demko K2 jestem spokojny o finalny kod. Zachwycił mnie już sam design (dosłownie wszystkiego) i superowa atmosfera wojny. Tak powinno wyglądać call of duty choć swoja drogą helghasci przypominają mi bardzo niemieckich żołnierzy z 2 WW. Podoba mi się ich zachowanie jak walczą o teren, jak się ukrywają, naprawdę niesamowite wrażenie uczestnictwa w czymś realnym. Samo prowadzenie postaci wydaje mi się że jest czymś nowym, ukrywanie się za przeszkodami czy poruszanie kamery przy przeskakiwaniu barier wygląda bardzo realistycznie, też samo celowanie wydaje mi się odbiegać od innych fps w pozytywnym aspekcie, jego nauczenie daje naprawdę mase frajdy, coś jak nauczenie sie gry w pro evo soccer. . Przejście demka zajęło mi jakieś 15/20, nie preferuje speed run'u, więc może przy pełnej pierwsze przejście całej gry zajmie mi te 10 h. Po tym demku jednym słowem wciąż chce się wracać do niego a nie zdażyło i się to od 2000 roku, ja już nie mam wątpliwości o słuszności pre-ordera, gierka zwyczajnie wymiata i jest warta tych nie małych pieniędzy. Pozdro