Bylo?
PS Czy na US store jest to demko? czy tylko EU?
Ten Ural to drugi Fax czy co?
Cytat: MarcePan w Lutego 07, 2009, 10:58:21 amNa siłę szukam wad tej gry i jest jedna rzecz, która mnie maks irytuje. Ta smuga za granatami. WTF? Gra ma ciężki klimat i stara się oddawać realia wojny, a tu jakaś kolorowa wstążka za granatem. Ty to samo mnie wnerwia dziś z kumplem o tym gadałem smuga rządzi nie ma co
Na siłę szukam wad tej gry i jest jedna rzecz, która mnie maks irytuje. Ta smuga za granatami. WTF? Gra ma ciężki klimat i stara się oddawać realia wojny, a tu jakaś kolorowa wstążka za granatem.
Cytat: Ciapkas w Lutego 08, 2009, 13:31:55 pmTen Ural to drugi Fax czy co? Ural to koleś, który maczał palce przy Crysisie o czym pisał na forum PE. Ogólnie jest mocno związany ze sceną gier video i z tego co pamiętam to zajmuje się pisaniem gier. Szczegółów nie znam, bo na forum PE od dawien dawna nie siedzę ale można tam wejść i go zapytać. : Luty 08, 2009, 13:51:57 pmCytat: Soul w Lutego 07, 2009, 23:32:17 pmCytat: MarcePan w Lutego 07, 2009, 10:58:21 amNa siłę szukam wad tej gry i jest jedna rzecz, która mnie maks irytuje. Ta smuga za granatami. WTF? Gra ma ciężki klimat i stara się oddawać realia wojny, a tu jakaś kolorowa wstążka za granatem. Ty to samo mnie wnerwia dziś z kumplem o tym gadałem smuga rządzi nie ma co Powinni dać możliwość wyłączenia tej smugi, podobnie jak dali możliwość wyłączenia hud'u i celownika. : Luty 08, 2009, 14:02:42 pmCytat: Lem w Lutego 08, 2009, 01:04:43 amBylo?Widzę że gra ma ogromny teren, niczym Far Cry 2.
Ural to koleś, który maczał palce przy Crysisie o czym pisał na forum PE. Ogólnie jest mocno związany ze sceną gier video i z tego co pamiętam to zajmuje się pisaniem gier. Szczegółów nie znam, bo na forum PE od dawien dawna nie siedzę ale można tam wejść i go zapytać.
Kurde ale ten Killzone brutalny !! Ta broń co ma ją Helghast na tym daszku urywa (dosłownie) przeciwnikom głowy Nawet fajny dźwięk temu towarzyszy
No i zdjęli tę aukcje z KILLZONE'm 2 przed premierą. Zastanawialem sie do ilu dojdzie.
Cytat: macstone w Lutego 08, 2009, 17:36:55 pmNo i zdjęli tę aukcje z KILLZONE'm 2 przed premierą. Zastanawialem sie do ilu dojdzie.Ile było, jak ostatni raz ją widziałeś?
Cytat: Ciapkas w Lutego 08, 2009, 13:31:55 pmTen Ural to drugi Fax czy co? Dranie I tak końcowe misje wydają mi się trudne nawet na easy, ale jak będę miał czas, to odpalę na wyższym poziomie trudności. Statystyki pokazały mi, że tchórzliwie korzystam z broni na dystans, a unikam walki w starciu. Ponad rok z H3 zrobił swoje i ciężko się przestawić na inne rozwiązania sterowania i podejścia do walki Bez przyklejania granatów człowiekowi trudno idzie
Cytat: macstone Dzisiaj o 17:36:55No i zdjęli tę aukcje z KILLZONE'm 2 przed premierą. Zastanawialem sie do ilu dojdzie.Ile było, jak ostatni raz ją widziałeś?
Widzieliście tego "dileja" ?I jak tu grać w MP ? ponoć ten sam babol był w becie.
Cytat: Soul w Lutego 08, 2009, 21:16:49 pmWidzieliście tego "dileja" ?I jak tu grać w MP ? ponoć ten sam babol był w becie.Troche irytuajce, ale znajac zycie - gdyby nie ten film, to nawet bys tego nie odczul.
A jednak w KZ2 jest nawet 350 źródeł światła w scenie :http://www.gamezine.co.uk/news/game-types/shooter/the-most-light-sources-in-one-killzone-2-scene---$1267347.htm
Jak tam demko z PS Store się prezentuje??? Na razie nie mam neta
Cytat: DevilDante750 w Lutego 09, 2009, 13:22:17 pmJak tam demko z PS Store się prezentuje??? Na razie nie mam neta Przeglądaj do 30 stron wstecz. Będziesz wiedział więcej o demku niż programiści.