Jeśli interesuje kogoś empik to steelbook jest tam po 209, a dodają koszulkę i wybraną przez nas platyne za złotówkę.
Też wam nie działa multi? Pokazuje się lista serwerów, ale na żaden nie mogę wejść, nawet zjechać w dół żeby je przeglądnąć nie mogę.
Cytat: Zielarz w Lutego 25, 2009, 14:45:47 pmJeśli interesuje kogoś empik to steelbook jest tam po 209, a dodają koszulkę i wybraną przez nas platyne za złotówkę. Mi koszulkę dopiero w marcu dadzą.
ogólnie to jest kure*wska rzeźnia i maskara razem wzięta
Też tak miałem, ale zjawiłem się dziś w empiku i wziąłem sobie na miejscu. Zamówienie anuluje bo do marca nie będę czekał .
Mam za sobą prawie 3 godzinną sesje w multi. Wszystko idealnie chodzi, czasami tylko laguje.
A i jeszcze jedno pytanie, jak tam granatnik? nie jest przesadzony?
Mi koszulkę dopiero w marcu dadzą.
Czy ja dobrze słyszę? Nie ma zaproszeń do lobby?
ja swój egzemplarz juz nabyłem za 199zl w MM Lublin, co do ceny Carrefoura to owszem jest on prawdziwa po 169zl aczkolwiek market na dziś dzień nie dostał jeszcze gry i będzie ja mial w przeciągu paru dni, jakieś kpiny to po hu***j piszą ze posiadaj artykuł od 25 w sprzedaży jak go faktycznie nie maja Oczywiście leży tez cały stos bundle packow za 1380 ofc w MM
Jest wybór frakcji ,ISA ,Helgast albo AUTO ,im dalej tym gra się co raz lepiej, wkurza mnie ten pad muszę się do niego przyzwyczaić. Heady wali się dość łatwo czasami wchodzą na takim samym randomie jak COD4 Fajnie i skillwo wali się heady z pistola jest zajawka ,snajperki jeszcze w rękach nie miałem (ciekawe kiedy się odkryje) wkurza mnie to że rodzimy się non stop w tym samym miejscu.A i miałem już ze 3 meczy po 30 fragów ale i tak gram balasa
Czyli Kiedy ? gdzie mogę zobaczyć ile to potrwa?
multi ogólnie sie gra jakoś dziwnie ale mysle ze z czasem będzie tylko lepiej aczkolwiek teraz non toper mam errora 20007
Widzę że jednak online może possać pałkę COD4. Jak może nie być wyboru frakcji? Co za debilizm.
Macie to darmowe online, żal Póki co MP nadal za tym z H3 i COD4 IMO