Nie wiem czemu, ale wyczuwam ironie. Tak czy siak. Spodziewałem się po singlu KZ2 czegoś mega, czegoś czego nie widziałem w żadnej grzej, a tutaj co ? Bida z nyndzą. Przeszedłem 4 razy, teraz 5 na Elite i kompletnie mnie to nie rusza. Gram bo nie mam w co grać, a na multi nie jestem jakiś napalony. Ja w grze szukam mega singla i multi, a tutaj jest średni singiel i b.db multi. Dwa gra cholernie krótka i nie mogę zrozumieć jak ludzie grali, że pierwsze przejście zajęło im 10h czy tam nawet 19h O_o
Trzy graficznie nie jest jakoś super, wszystko na jedno kopyto, brak jakiś mega oczo-walących momentów.
Cztery gameplay taki se.
Wiem, wiem pisze to już któryś raz i się powtarzam, ale coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że KZ2 to tylko pokaz możliwości PS3 i gra POD multi. Nie dziwota, że tyle używek na allegro i że tak tanio można już teraz kupić.
Tak to jest jak się oczekuje cudów na kiju.
: Kwiecień 21, 2009, 19:22:04 pm
killzone2 jest switena gra,ostatnio kupilem sobie cod:waw i chcialem porownac graficznie z kz2 i stwierdzam , ze kz2 przebija graficznie coda o klase to inna liga.
ps.czy u was tez cod:waw ma takie slabe tekstury?
Tak bo tak w ogóle COD jest słaby graficznie, poszarpane STATYCZNE !!! CIENIE, rozmycie, ząbki, piksele, pustki na levelach. Ino ładne postacie.
Prawda KZ2 jest ładny, ale brakuje mi czegoś w tej grze. Uncharted przechodząc te 5 razy cały czas byłem zaszokowany grafiką i ją podziwiałem, a w KZ2 zero takiej reakcji, zero momentów by stanął i popatrzył. Może to wina, że gram na monitorze (co jak co, ale świetny model z masą opcji ku uciesze grafomaniaków) i może na 40 calowej plazmie gra pokazuje pazur. Nie wiem, jestem zawiedziony jak jasna cholera zresztą tak jak w przypadku MGS4, albo i bardziej.