Doświadczeni panowie, sprawa jest (a nawet nie jedna)
1. Jak w muli stawia sie działka strzelnicze? Tzn mam już oczywiście odpowiednią postać i teoretycznie taką wieżyczkę powino postawić się poprzez wciśnięcie któregoś z kierunków na krzyżaku (tak jak to jest ze specjalizacjami innych postaci). Problem w tym, że cokolwiek bym nie wcisnął, to i tak postać nie chce postawić działka..
2. Czy macie/polecacie Frag fx? Mam ustatawioną czułość na +2 +2 i w zasadzie nie narzekam, bo sterowanie padem mam całkiem nieźle wyćwiczone. Ale jak bardzo Frag fx poprawiłby celność? Opłaca się w niego inwestować?
3. Co sądzicie o DLC? Nabyliście któreś? Z tego co widzę na trailerach tych dodatków, Flash & Tunder to tylko dwie nowe mapy (z dodaną opcją chowania się przed wybuchem) a ten drugi dodatek to tylko miotacz ognia i kołkownica, tak? (i tutaj kolejne pytanie, czy mógłbym tych broni używać w meczach z ludźmi którzy nie kupili dodatku)
Działa i samoloty bojowe mają ograniczenia na mapach jeśli chodzi o liczebność. Jak nabijasz statystyki dlań jest to szczególnie irytujące, bowiem często jest tak, że ktoś już zdąży postawić, a gracz już nie ma takiej możliwości i czeka, aż sprzęt zostanie zniszczony. Masz to zaznaczone na dole ekranu (lewa strona).
Ja mam wszystkie DLC do Kz2, we wszystkich wszystkie trofea.
Każdy oferuje po dwie areny zmagań. Notabene bardzo ciekawe. Szczególnie
wieża łukowa. Nie. Dodatek
Napalm & Cordite nie kończy się na broniach dodatkowych. Są to dwie areny zmagań, na których możesz z bolt gun i FT korzystać - i tylko na nich, mało tego, obie mają tylko jeden egzemplarz tych zabawek.