Cytat: suli dia w Lutego 14, 2008, 19:07:01 pmJa chciałbym żeby czwarta część była by jeszcze lepsza od trzeciej .W cuda wierzysz
Ja chciałbym żeby czwarta część była by jeszcze lepsza od trzeciej .
Tu duzych cudów nie trzeba wystarczy, że kamere zmienia i już dla mnie lepsza niż 3 .
Cytat: DEVIL w Lutego 19, 2008, 18:01:43 pmTu duzych cudów nie trzeba wystarczy, że kamere zmienia i już dla mnie lepsza niż 3 .Kamera jest zmieniona - widać na filmikach . Możesz swobodnie nią operować
4 już na starcie jest lepsza od 3 bo gramy Solid Snake'iem.
Cytat: Solid4 już na starcie jest lepsza od 3 bo gramy Solid Snake'iem.Uważaj, bo jeszcze możesz się zdziwić
Ludzie jak chcecie wiedzieć to mam pewne info które mówi o Big Bossie, ale nie wrzucę bo to jest już mega spojler.
Cytat: Solid Snake 1989 w Lutego 19, 2008, 20:26:13 pmLudzie jak chcecie wiedzieć to mam pewne info które mówi o Big Bossie, ale nie wrzucę bo to jest już mega spojler. Daj na PW
Solid, ciekawa teoria
Zgodnie z zapowiedzią kolejny raport Paytona ukazał się wcześniej niż zwykle. I tak jak to było poprzednio powiedziane ta audycja dotyczy sekwencji otwierającej MGS 4, choć tak na prawdę żadnych rewelacyjnych wieści w temacie się nie dowiedzieliśmy. Wiemy natomiast że otoczony aurą tajemniczości filmik jest skończony w 99% oraz co ciekawe podczas jego oglądania możemy spodziewać się reklam z pięciu PMC zaś całość trwa około dwunastu minut.
Na kwiecień za wczesnie.. Moze przygotuja konwersje na Xa?
Cytat: blach0r w Lutego 22, 2008, 13:09:03 pmNa kwiecień za wczesnie.. Moze przygotuja konwersje na Xa? ta na Wii i N-gage'a też.
mówiłem
SM: Na ilustracji z E3 z 2005 roku widać jak Raiden trzyma na rękach Sunny.
mamy wielką nadzieje że będzie można, przynajmniej ja mam.A wiadomo co ma być w kolekcjonerskiej wersji ?
Trochę lipne te figurki a nawet te najlepsze to Imo strata kasy. Po co mi coś co ma stać bezużytecznie. Cytat: suli dia w Lutego 14, 2008, 19:07:01 pmJa chciałbym żeby czwarta część była by jeszcze lepsza od trzeciej .W cuda wierzysz
Konferencja, na której podano datę premiery była dla amerykańskich sprzedawców.
Niby tak . Mają sporo czasu na przygotowanie różnych wersji językowych.