że na xboxa nie powstanie jako że ogranicza bo zbyt mała pojemność płyty
Akurat tutaj nie byłoby chyba problemy. Biorąc pod uwagę fakt, że gra jest podzielona na akty, a każdy akt z osobna instaluje się na dysku na PS3, śmiało można by wydać MGS4 na 5 płytach (po jednej na akt).
No można by było. Ciekawią mnie te inne aspekty o których Kojima dokładniej nie powiedział.
Opublikowane: Październik 01, 2008, 19:23:20
Łyknąłem MGS4 .... Megakicz z fajną muzyką. Na mnie to nie działa.
Gra jest tylko dla fanów i dziwi mnie podejście Konami na zrobienie z MGS'a gry dla wszystkich Jak ludzie grając narzekają na megakicz. No nic oby kolejna czesc o ile wyjdzie byla tylko i wylacznie dla fanow tej serii
Co masz na myśli - oby była tylko dla fanów?
Ciekawe co dadzą do MGS4 Extension? Stawiam na Makin' of, może jakiś zlepek scenek z serii (byłoby miło), pewnie rozszerzą też MGO. Jak myślicie?
A no np. nowy MGS jest bardziej skierowany dla wszystkich (zapewne przymus Sonego jakby by MGS miał zwiększyć sprzedaż konsol) chodzi mi o retrospekcje, modelki bossiki, reklamy, iPOD, Drebin i jego bekanie mające na celu obudzenie graczy jakby zasneli podczas zwyklej gadaniny(fan nie zasypia tylko wchlania każde słowo), o ile małpa jest cool o tyle Drebin i jego bekanie oraz Akiba i całe te problemy z żołądkiem i parę innych. Wszystko to jest jednym słowem mówiąc zrobione pod publiczkę by ludzie którzy nie znają gry kupowali ją mimo wszystko.
Opublikowane: Październik 01, 2008, 19:28:22
http://www.ps3site.pl/tgs-line-up/#more-11398Metal Gear Solid Online (PS3) : playable ?!