Mi sie podoba bo jestem tekkenboy'em i tyle.
Byc moze macie zbyt wygorowane oczekiwania co do tego tytulu
Cytat: piraNja w Czerwca 18, 2007, 20:30:44 pmTylko mi sie wydaje, ze co Tekken to gorsza okladka? Ten chlopaczyna na srodku rox To kobieta!! O_OYoshi przegiety, w piatce juz wygladał dziwnie, w trójkę nie grałem wiec nie wiem
Tylko mi sie wydaje, ze co Tekken to gorsza okladka? Ten chlopaczyna na srodku rox
Namco nawet przyzwoitej grafy nie potrafi zrobić to gdzie tam do siniaków i podartych ubrań
Ok Supersonic sie z nami nie bawi ... a jak mu sie zachce to poucinamy mu raczki nie ma raczek nie ma ciasteczek tfu grania ...
Podłoże i ten filar po prawej na shocie Devil Jina i Kaza to jak w rj strzelił 4D!
Wszyscy to lekko ogólne pojęcie. Kto wszyscy? Ja raczej nie. Pierwszy część serii którą sobie daruję bo aż się boję walczyć w Tekkenie bronią szpilkami i wzywać na pomoc kurczaki
.Chce takie cudo jak na DC!
To namco wszystko jest możliwe nie chcę tu stawiać krzyżyka na SC ,bo jestem fanem tej serii ale wydaje mi się że SC4 może spotkać los t6
niech namco wreszcie się ogarnie.
Właśnie, to jest ciekawe. SCII, SCIII, TTT, T4, T5 pokazują power w konsolach, nawet T5DR na PSP ma moc, a tu taki T6.... bida panowie, bida.
Namco ma coś pokazać konkretnego na e3?
odrobina wiary w mozliwosci programistow Namco nikomu by nie zaszkodzila ...
każde screeny z Tekkena powodują śmiech
Cytujkażde screeny z Tekkena powodują śmiech... na Twoich ustach napewno ...