Zapomniałbym UNCHARTED!!!11
Słuchaj MarcePana. Jak ja Ci mówię że dana gra miecie graficznie to tak właśnie jest. Druga część Uncharted powiększy tylko przepaść między PS3 a X0.
: Grudzień 18, 2008, 21:51:33 pm
Cytat z nowego PE nt. dynamiki w Killzone 2 w porównaniu do CoD4
Pierwsze co czujemy po rozpoczęciu gry to ciężar naszej postaci (...)
To nie żołnierzyk z Call of Duty, którym w parę sekund wykonujemy slalom pomiędzy budynkami(za całym szacunkiem dla tej kultowej serii). I myli się ten, kto ociężałość postaci wiąże z wolniejszą rozgrywką - dynamika zmagań w multi zjada wielu konkurentów z butami
Dziękuję za uwagę
PWNED!!!
Przecież pisałeś że srasz na PE a teraz podniecasz się ich wypowiedziami żal.
: Grudzień 18, 2008, 16:11:01 pm
Co do Konsoli roku to jest chyba jakiś żart na X360 wyszło więcej gier ,fajnych gier + ma dużo lepszą sprzedaż gier i konsol.
Bo sram, za ich sprzedajność i coraz słabsze teksty. Jednak jak widać, potrafią jeszcze coś mądrego napisać.
Co do konsoli roku, to gry na PS3 mają ogólnie wyższą średnią. LBP zmiażdżył konkurencję w tym roku i pokazał, która konsola ma ciekawsze tytuły. Wiem że tego przecierpieć jako fanboy X0, ale taka prawda i czas to przyjąć na klatę, a nie płakać jak dziecko że X0 dostało w dupę.
-------
Z innej nieco beczki. W te pierdoły i wspaniałej grafie na X0 to ja już przestałem wierzyć. Przekonywano mnie tutaj na forum, iż PGR4 można porównać do GT5:P pod względem oprawy. Ludzie, możecie sobie żartować, ale to już przesada. Ta gra nie wygląda jak pół GT5:P. Śmiech na sali a do tego przy 8 autach na trasie, które w dodatku specjalnie dobrze nie wyglądają. Nawet takie malutkie pierdoły jak kierowca w aucie, w GT5:P biją na łeb to co jest w PGR4. Przepaść panowie i tyle.