Ja tu widzę OST za prowokację .
Cytat: Soul hunter 16 w Stycznia 21, 2009, 15:10:38 pmJa tu widzę OST za prowokację .A ja hipokryzje.
Jedni wolą film(MGS 4) a inni pełnowartościową grę(GOW)
W cenie 700 zł mam to samo.
Ja tam akurat brak piratów na PS3 chwalę, bo zamiast 20 gier (z których bym skończył może 2, bo sam nie wiedziałbym w którą zagrać) mam 2 - 3, które przejdę kilka razy z dziką satysfakcją doceniając kunszt producenta. Spoko jeśli ktoś traktuje konsolę tylko i wyłącznie jako formę rozrywki i wali go w co będzie grał to wiadomo, że X360 będzie lepszym wyborem. Jednak jak ktoś ma już ulubione serie to niema zmiłuj się. Trzeba poświęcić te ponad tysiąc złotych .Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I błagam niech mi tutaj nikt nie wyskoczy zaraz z FFXIII i Tekken 6. PS3 ma jeszcze masę innych gier, dla których warto kupic ten sprzęt .
Cytat: Chris w Stycznia 21, 2009, 14:43:53 pmJa tam akurat brak piratów na PS3 chwalę, bo zamiast 20 gier (z których bym skończył może 2, bo sam nie wiedziałbym w którą zagrać) mam 2 - 3, które przejdę kilka razy z dziką satysfakcją doceniając kunszt producenta. Spoko jeśli ktoś traktuje konsolę tylko i wyłącznie jako formę rozrywki i wali go w co będzie grał to wiadomo, że X360 będzie lepszym wyborem. Jednak jak ktoś ma już ulubione serie to niema zmiłuj się. Trzeba poświęcić te ponad tysiąc złotych .Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I błagam niech mi tutaj nikt nie wyskoczy zaraz z FFXIII i Tekken 6. PS3 ma jeszcze masę innych gier, dla których warto kupic ten sprzęt .Mnie nie wali w co gram, moje ulubione serie (?) to dzieci playstation (uwielbiam MGS i dla mnie to jest seria wszech czasów) a jednak mam xboxa. Dlaczego? Po prostu nie było mnie stac na wydanie tych kilkuset złotych więcej, a xbox sroce spod ogona nie wypadł i też można sie na nim nieźle pobawić.
Cytat: windomearl w Stycznia 21, 2009, 15:35:18 pmCytat: Chris w Stycznia 21, 2009, 14:43:53 pmJa tam akurat brak piratów na PS3 chwalę, bo zamiast 20 gier (z których bym skończył może 2, bo sam nie wiedziałbym w którą zagrać) mam 2 - 3, które przejdę kilka razy z dziką satysfakcją doceniając kunszt producenta. Spoko jeśli ktoś traktuje konsolę tylko i wyłącznie jako formę rozrywki i wali go w co będzie grał to wiadomo, że X360 będzie lepszym wyborem. Jednak jak ktoś ma już ulubione serie to niema zmiłuj się. Trzeba poświęcić te ponad tysiąc złotych .Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I błagam niech mi tutaj nikt nie wyskoczy zaraz z FFXIII i Tekken 6. PS3 ma jeszcze masę innych gier, dla których warto kupic ten sprzęt .Mnie nie wali w co gram, moje ulubione serie (?) to dzieci playstation (uwielbiam MGS i dla mnie to jest seria wszech czasów) a jednak mam xboxa. Dlaczego? Po prostu nie było mnie stac na wydanie tych kilkuset złotych więcej, a xbox sroce spod ogona nie wypadł i też można sie na nim nieźle pobawić. No to też rozumiem . Jednak są tacy co bez kolejnej dawki GoW, MGS czy GT nie przeżyją . Ja na przykład kładę lagę na GT czy GoW bo mnie takie gry nie bawią. Jednak zakończenie historii Snake'a musiałem zobaczyć. Tak samo pragnę kontynuować historię wojny z Helghastami oraz zatopić się w magiczny świat wykreowany przez Fumito Ued'e. Do tego dochodzi druga część przygód Nathana Drake'a, której pierwowzór pozamiatał mną podłogę. Nie zapominam również o Heavy Rain bo Fahrenheit mi się strasznie podobał i czekam na kolejną dawkę "filmowej" gry .A po co ten znak zapytania ? Coś źle napisałem ? Bo kun mi już tu wyskakuje z tekstami o pierdoleniu
Wszystko ok, tylko Chris, to Twoje osobiste spojrzenie na świat gier i nie ma ono nic wspólnego z tej konsoli rzeczywistym byciem gorszą lub lepszą. Nie zapominajcie dodawać tego świętego: "wg. mnie".
(Wersja na SW)http://www.psu.com/Eternal-Sonata-receives-a-European-release-date-News--a0006107-p0.phpKilka obrazków na zaostrzenie apetytu na nadchodzącą europejską premierę wersji na PS3 w zestawieniu z "gołą" wersją na X360.Wprawdzie zrzuty z PS3 są z już wydanych wcześniej (JAP,USA) w innych terytoriach wersji, ale raczej nie należy się spodziewać dlaszych, ach, modyfikacji.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Dodano świetną symulację mgiełki lekko zamazującej plenery.Znowu blurek na PS3, głównie w plenerach.Cały obrazek - KLIKPro ekologiczne przesłanie o oszczędzaniu świata (a może lepszy efekt półmroku?).Wycieli dynamiczne(?) światła na PS3.Cały obrazek - KLIKKoniec z błądzeniem - już nigdy więcej się nie zgubisz! Super ułatwienie - ekstra widoczne korytarze.Trzeba było wyciąć jakiś nie obsługiwany przez RSX'a efekt.Cały obrazek - KLIK
Crunching the sales data from game publication Famitsu, we have a breakdown by platform of the 100 biggest selling games of last year in Japan.Here goes:DS: 47 gamesWii: 15 gamesPSP: 15 gamesPS2: 12 gamesPS3: 10 gamesXbox 360: 1 gameAnd that one Xbox 360 game is Tales of Vesperia, coming in at 82nd place in the top 100.
Moim zdaniem nie tak zle biorac pod uwage tak uwielbiana w KKW PS3 z 10 grami. Od dawna wiadomo, ze kloc w Japonii nie istnieje po prostu. Zadna nowosc.
Cytat: svonston w Stycznia 21, 2009, 17:05:28 pmMoim zdaniem nie tak zle biorac pod uwage tak uwielbiana w KKW PS3 z 10 grami. Od dawna wiadomo, ze kloc w Japonii nie istnieje po prostu. Zadna nowosc.Japonia - 127 mln mieszkańców USA - 305 mln mieszkańców
Jak na razie PS3 nie wygrywa nigdzie.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Czemu większość płomieni od świec na żyrandolu w wersji na XO jest taka ciemna jakaś (matowa) ?
Cytat: Jurass w Stycznia 21, 2009, 17:10:50 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Czemu większość płomieni od świec na żyrandolu w wersji na XO jest taka ciemna jakaś (matowa) ?żartujesz czy masz klapki na oczach?
PS3 - konsola japońskaXbox - konsola amerykańskaXbox nigdy nie wygra w Japonii, tak jak PS3 nigdy nie wygra w USA. Jedyny prawdziwy konflikt jest w Europie, gdzie Xbox póki co prowadzi. Oczywiście IMO .
Ej no, ale oświetlenie ejst lepsze na iksie, o co się kłócicie?
zdejmij swoje to moze zobaczysz
Cytat: Jurass w Stycznia 21, 2009, 17:43:29 pmzdejmij swoje to moze zobaczysznie twierdze, że świece są lepsze na x. chodzi o to, że ewidentnie szukasz dziury w całym, wydajesz się nie zauważać jak uboga jest konwersja na konsolę sony. jazda podobna do niezniszczalnych żarówek w killzone2.
a to, że na ps3 jest mniej źródeł światła to już nie łaska zauważyć???
ps. może wypunktujesz co jest lepsze w wersji na ps3 tutaj:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)