Tak szczerze, patrząc na gif'a nie widzę dosłownie żadnej różnicy prócz lekko jaśniejszej (mniej nasyconej) kolorystyki w wersji na PS3. Sure, przy zbliżeniu dwukrotnym, na statycznym obrazku to widać, jednak nikt normalny grając nawet na to nie zwróci uwagi.
* Shaun White Snowboardinglekko rozmazany na PS3
a tak btw GoW3 w tym roku? było by miło.
Imo cienie dokładniejsze na PS3, kolory trochę wyblakłe. Rozmycia niestety nie widzę.
Wracając na chwilę do nieszczęsnych dziur w GeOW2 2, rozmawiałem dziś ze znajomym do którego poszła ta konsola razem z płytą ,o dziwo dziury maja sie bardzo dobrze.Ta sama konsola, ta sama płyta , jedynie HDD inny Smile
No dobra to nic do Ciebie nie mam. Microsoft Defence Force rośnie w siłę!
Cytat: Ciapkas w Stycznia 22, 2009, 15:42:38 pmNo dobra to nic do Ciebie nie mam. Microsoft Defence Force rośnie w siłę!Jakie trzeba mieć niske IQ by się dostać do .... ?
Cytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 22, 2009, 11:12:41 ama tak btw GoW3 w tym roku? było by miło.IMO marzenie. Choć gdyby na święta była premiera, to bym się nie obraził.
Cytat: above89 w Stycznia 22, 2009, 15:46:46 pmCytat: Ciapkas w Stycznia 22, 2009, 15:42:38 pmNo dobra to nic do Ciebie nie mam. Microsoft Defence Force rośnie w siłę!Jakie trzeba mieć niske IQ by się dostać do .... ?Mieścisz się w normie
W moich okolicach za cwela dostaje się po ryju, wiesz w ogóle co to znaczy? skoro operujesz takimi tekstami
Cytat: Ciapkas w Stycznia 22, 2009, 15:42:38 pmNo dobra to nic do Ciebie nie mam. Microsoft Defence Force rośnie w siłę!Jeśli tak wygląda Wasza rekrutacja to nic dziwnego, że raz po raz dostajecie tęgie baty na forum od SDF...
ej, czy tylko ja czuję zapach LoNdKa, przy profilu ngx?
Eurogamer znów daje screeny z PS3 bez Full RGB.
Round 17: "However, as per the norm, all games get the full screenshot gallery treatment - captures losslessly derived from the HDMI ports of both consoles at full range 24-bit RGB precision. Where PS3 outputs a 1080p signal on any given game, additional galleries are provided, along with their 360 counterparts."
As usual, still picture of HDMI .... PS3 is the RGB full range.
Anonimowy - obie wersję wyglądają identycznie(poza jasnością) i wklejenie kolejnych dziesiątek screenów tego nie zmieni...