Cytat: Jurass w Czerwca 04, 2009, 13:58:26 pmGdzie ja napisałem coś o X-Boxie?Ależ oczywiście ,że będzie dobra , pewnie nawet grą stulecia zostanie. Podobnie jak Front Mission Evolved , przecież wszyscy fani turowej strategii/rpg z wywieszonym językiem czekają na szótera TPP.No ok ok już rozumiem, MGSR będzie crapem bo nie będzie (czego tak naprawde nie wiadomo) skradanką i nie pracuje przy nim Kojima san. Aha i jeszcze jedno, jeśli lubie rtsy to mam sie brzydzić każdym innym gatunkiem gier?
Gdzie ja napisałem coś o X-Boxie?Ależ oczywiście ,że będzie dobra , pewnie nawet grą stulecia zostanie. Podobnie jak Front Mission Evolved , przecież wszyscy fani turowej strategii/rpg z wywieszonym językiem czekają na szótera TPP.
Podaj linka do tematu/postu w którym Marcepan buł taki dumny
Widocznie nie tak zdolny jak ND, GG czy Polyphony. To chyba logiczne. Czemu zadajesz głupie pytania?
GT5P na blurayu nie wymaga instalacji?byłem pewny,że wymaga choć głowy nie dam bo mam wersje z ps store.
Cytat: windomearl w Czerwca 04, 2009, 14:30:25 pmCytat: Jurass w Czerwca 04, 2009, 13:58:26 pmGdzie ja napisałem coś o X-Boxie?Ależ oczywiście ,że będzie dobra , pewnie nawet grą stulecia zostanie. Podobnie jak Front Mission Evolved , przecież wszyscy fani turowej strategii/rpg z wywieszonym językiem czekają na szótera TPP.No ok ok już rozumiem, MGSR będzie crapem bo nie będzie (czego tak naprawde nie wiadomo) skradanką i nie pracuje przy nim Kojima san. Aha i jeszcze jedno, jeśli lubie rtsy to mam sie brzydzić każdym innym gatunkiem gier? Nie wiem , jak Ci to wytłumaczyć więc napisze tak:E3 '10 , konferencja M$, na scenę wchodzi jeden z "ważnych" z S-E i mówi łamaną angielszczyzną ,że ma przyjemność ogłosić FFXV jako ex na Xboxa360, na sali robi się mokro , "ważniak" z M$ sam sobie klaszcze i bełkocze o najlepszym jrpg na "najlepszejszą" konsolę , wtedy "ważniak" z S-E z głupkowatym uśmiechem na ustach mówi , że on nic nie wspominał o jrpg , po czym na rzutniku w tle pojawia się tytuł Final Fantasy XV:New First Person Shooter Experience.I w tej chwili rzesze fanów serii FF na całym świecie biegną do sklepów po żylet... tzn po XBoksy360 ( tak na zapas) , żeby móc zagrać w najlepszą cześć sagi.
Cytat: punisher85 w Czerwca 04, 2009, 14:34:55 pmGT5P na blurayu nie wymaga instalacji?byłem pewny,że wymaga choć głowy nie dam bo mam wersje z ps store.Zgadza się. GT5P WYMAGA INSTALACJI i trwa ona ok 10-15 minut, więc Marcepan FAIL !
Cytat: windomearl w Czerwca 04, 2009, 16:09:27 pmA wiesz co jest najśmieszniejsze? Że najbardziej przejmuje sie tym SDF. Ja licze po prostu na dobrą grę w uniwersum MGS. No ale sie nie doczekam bo przecież to nie moze być dobra gra, nie ma takiej opcji. Zważywszy ,że część 3 i 4 dostępne są tylko na konsolach Sony (i kolejna pełnoprawna kontynuacja na PSP), niedorzecznym wydaje się być jednocześnie członkiem ASL i fanem MGS.W drugą stronę jak najbardziej.Dobra gra to to może być , ale dobry MGS juz niekoniecznie.
A wiesz co jest najśmieszniejsze? Że najbardziej przejmuje sie tym SDF. Ja licze po prostu na dobrą grę w uniwersum MGS. No ale sie nie doczekam bo przecież to nie moze być dobra gra, nie ma takiej opcji.
Tactical Espionage / Lighting Bolt
CytujTactical Espionage / Lighting BoltA czemu nie może byc dobrym mgs'em?
Taktyka i szpiegostwo ma tyle wspólnego z błyskawicami co Kratos z Viva Pinata.
Poza tym "wyrokuję " na podstawie tego co wiem , a nie tego co nie wiem.
Neutralnie? Przed chwilą gdybałeś ,że może być dobra.
Później poszukam wzmianek na temat tego ,że nowy MGS miał iść w stronę zachodnich produkcji
Gran Turismo 5 zeżre Forze 3. Oj będzie zgrzyt blachy i lament roztrzaskiwanych rozrządów XO ssieeeee!
A zdajesz sobie sprawę, że Wii Sports jest wciskane klientom z każdą konsolą?
Wczoraj ściągnąłem patch do KZ2 i chciałbym teraz dowiedzieć się od Anonimowego CO POWIE NA FAKT ŻE STEROWANIE DOSTAŁO OPCJE GDZIE DZIAŁA BEZ LAGU.
Jestem ciekaw zdania Anonima bo on twierdził że lag jest dlatego bo Cell nie wyrabia.
Kurczę pograłem 1,5h i coś jest nie tak z tym patchem. Wcześniej jak były lagi to lagi, wszystko normalnie się poruszało z tym, że walić trzeba było z wyprzedzeniem teraz lagi=teleport. Są tak straszliwe i koszmarne, że nie ma bata.Druga sprawa to albo zwiększyli żywotność ludzi i nie wspomnieli, albo to coś związanego ze sterowaniem. Bo na starym jak i nowym trzeba walić pół magazynka by zabić, zaś przed patchem pojedyncza seria i leży koleś. Coś jest nie na rzeczy i jak tak dalej będzie to ja mam w tyłku multi kz2.
To jest Above - on ma problem z laczem a nie z gra
Cytat: Stalker w Czerwca 05, 2009, 12:48:52 pmTo jest Above - on ma problem z laczem a nie z gra To powiedz mi czemu w momencie kiedy z neta NIKT NIE korzysta gra tak samo się zachowuje i to rano, wieczorem ? Dziwne nie?
Cytat: above89 w Czerwca 05, 2009, 13:04:20 pmCytat: Stalker w Czerwca 05, 2009, 12:48:52 pmTo jest Above - on ma problem z laczem a nie z gra To powiedz mi czemu w momencie kiedy z neta NIKT NIE korzysta gra tak samo się zachowuje i to rano, wieczorem ? Dziwne nie?Dziwne, bo ja nie mam żadnych problemów z lagami po patchu <ok>
Cytat: MarcePan w Czerwca 05, 2009, 12:26:18 pmJestem ciekaw zdania Anonima bo on twierdził że lag jest dlatego bo Cell nie wyrabia. Z wypocin chlopakow w dziale KZ2 wynika, ze sterowanie jest lepsze, ale:Cytat: above89 w Czerwca 05, 2009, 12:31:39 pmKurczę pograłem 1,5h i coś jest nie tak z tym patchem. Wcześniej jak były lagi to lagi, wszystko normalnie się poruszało z tym, że walić trzeba było z wyprzedzeniem teraz lagi=teleport. Są tak straszliwe i koszmarne, że nie ma bata.Druga sprawa to albo zwiększyli żywotność ludzi i nie wspomnieli, albo to coś związanego ze sterowaniem. Bo na starym jak i nowym trzeba walić pół magazynka by zabić, zaś przed patchem pojedyncza seria i leży koleś. Coś jest nie na rzeczy i jak tak dalej będzie to ja mam w tyłku multi kz2.
Nie oszukujmy się. GT5: Prologue to jednak nie jest CoolNiemniej, gierka zapowiada się fantastycznie, a jeżeli GT5 jest już ukończone, spodziewam się premiery w tym samym czasie co FM3... Taki pstryczek w nos od Sony Cool
Nie oszukujmy się. GT5: Prologue to jednak nie jest Niemniej, gierka zapowiada się fantastycznie, a jeżeli GT5 jest już ukończone, spodziewam się premiery w tym samym czasie co FM3... Taki pstryczek w nos od Sony