Dziwne, że tylko fanbojki PS3 twierdzą, że C2 nie kasuje K3. Ciekawa zależność.
Dziwne, że tylko forumowy przypierdalacz twierdzi iż C2 kasuje K3. Ciekawa zależność.
Nie tylko.
Wpis.
Btw. A jeśli ktoś naprawdę uważa, że C2 KASUJE KZ3 pod względem oprawy A/V, to bliżej mu do fanboja niż sobie to wyobraża. Bo o ile można uważać, że C2 jest grą ładniejszą, tak już pisanie, że kasuje to śmiech na sali. Kasować to może Uncharted 2 np. takiego Enslaved.
Czyli czego ja jestem fanboyem? Xbox'a?
Podkreślam, że mam tylko PS3 i Laptopa w domu...
Po prostu uważam Killzone 3 za dosyć spory zawód, gra mnie w ogóle już do siebie nie ciągnie, a graficznie nie przedstawia się w ogóle lepiej od Crysis 2. Jest porównywalnie, z tym, że Crysis 2 ma wielokrotnie większe mapy... Więc logiczne, że ma on tutaj przewagę.
Inna sprawa... PS 3 takie super potężne, a widać to tylko w grach pisanych SPECJALNIE pod tą architekturę. Multiplatformy wyglądają albo identycznie na obu platformach, albo z lekką przewagą Xbox'a... Ciekawe czemu? Optymalizacja? Możliwe, ale to raczej potwierdza, że topowe gry na PS3 wyglądają obłędnie tylko dlatego, że robią je bardzo utalentowane studia, poświęcone tylko i wyłącznie jednej platformie. Co by nie mówić, Microsoft takich developerów ma dużo dużo mniej, z czego większość robi popierdóły na Kinect'a. Jestem pewien, że gdyby M$ miał takiego developera jak NaughtyDog robiący topowe gry na Xbox'a to też by szczęka opadała na widok tej gry.