Nie zasraj się z tej podjary tytku. Wyraźnie pisałem, że miałem w dupie co to jest. Liczył się dysk i HDMI. Przypływ gotówki w tamtym czasie sprawił, że wziąłem szybko to co było mi potrzebne, a nie zastanawiałem się jak zjeb przez tydzień co kupić. Stacjonarka się spieprzyła i na szybko musiałem mieć kompa. Jeśli nadal nie potrafisz tego pojąć, to już nie mój problem. Aczkolwiek faktem pozostaje beczunia, że karta z 512MB generuje grafikę rodem z N64, w porywach do PS2. PC FTW!!!
Popsuł mi się komp stacjonarny i nie miałem z czego napisać na forum, a musiałem od razu coś kupić.
Właśnie, laik, co byś pisał jakbym kupił Malucha pod wpływem chwili i płakał, że nie rozpędza się do setki w sekundę?
Cytat: BoBaN w Grudnia 20, 2011, 18:49:07 pmPopsuł mi się komp stacjonarny i nie miałem z czego napisać na forum, a musiałem od razu coś kupić.No to kryzysowa sytuacja rzeczywiście. XD
Cytat: tytacz w Grudnia 20, 2011, 18:48:17 pmWłaśnie, laik, co byś pisał jakbym kupił Malucha pod wpływem chwili i płakał, że nie rozpędza się do setki w sekundę?No wybacz, ale jeśli do zakupu dobrego lapka za rozsądne pieniądze potrzebne mi są:-odrębny artykuł-wiedza, którą muszę umieć zastosować-naprawdę dużo praktyki-stała obecność w branży...to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że ten rynek śmierdzi gównem.
Cytat: Ogur w Grudnia 20, 2011, 18:52:10 pmCytat: BoBaN w Grudnia 20, 2011, 18:49:07 pmPopsuł mi się komp stacjonarny i nie miałem z czego napisać na forum, a musiałem od razu coś kupić.No to kryzysowa sytuacja rzeczywiście. XDWtedy była, bo moja stacjonarka był używana przez jedną osobę do pisania pracy mgr i trzeba było szybko ją dokończyć aby zmieścić się w terminie.
To jest jakiś Radeon HD 4250.http://www.notebookcheck.pl/ATI-Radeon-HD-4250.45970.0.htmlDobra już Was nie wkur**am w ten piękny, przedświąteczny czas. PC is the best, grajcie na PC, odpalacie Dirt 3, bo miecie graficznie GT5. Yooo!!!
@MroczCałe szczęście grafika w PS3 ma mniej ramu, a generuje coś co powoduje, że nawet posiadacze najmocniejszych PC'tów mogą się wstydzić.
CytujOznaczenie i typ pamięci to niejedyne wyróżniki dobrych kart dla graczy. Pozostają takie właściwości, jak: liczba procesorów strumieniowych, zegary taktujące, szerokość magistrali pamięci czy architektura.Nawet jeśli widziałbym o istnieniu takich rzeczy przy zakupie lapka, to kompletnie nic nie mówiłyby mi liczby przytaczane w opisach. Także skończ z tym samochodem, bo sam widzisz, że to głupie porównanie.
Oznaczenie i typ pamięci to niejedyne wyróżniki dobrych kart dla graczy. Pozostają takie właściwości, jak: liczba procesorów strumieniowych, zegary taktujące, szerokość magistrali pamięci czy architektura.
@TytaczCoś się tak uparł na przykład z samochodem? Przecież to jest totalnie głupie porównanie. Laik, który kupuje samochód zapewne ogranicza się do kwestii, że ma być rodzinny i mało spalać. To, że jest rodzinny widać po wyglądzie zewnętrznym, a to że mało spala wynika z jednostki napędowej.
Cytat: BoBaN w Grudnia 20, 2011, 18:57:29 pm@MroczCałe szczęście grafika w PS3 ma mniej ramu, a generuje coś co powoduje, że nawet posiadacze najmocniejszych PC'tów mogą się wstydzić. Chyba w twoim malutkim wyimaginowanym świecie.
Cytat: BoBaN w Grudnia 20, 2011, 19:02:44 pm@TytaczCoś się tak uparł na przykład z samochodem? Przecież to jest totalnie głupie porównanie. Laik, który kupuje samochód zapewne ogranicza się do kwestii, że ma być rodzinny i mało spalać. To, że jest rodzinny widać po wyglądzie zewnętrznym, a to że mało spala wynika z jednostki napędowej. Tak trudno zapytać kogoś kto się zna? Nie masz żadnych znajomych?
Popsuł mi się komp stacjonarny i musiałem od razu coś kupić.
EOTNie chce mi się dyskutować z kimś kto ma zerowe pojęcie o tym, o czym pisze i jeszcze uważa, że ma rację, a inni się mylą.
Poddajesz się?
@MroczCałe szczęście grafika w PS3 ma mniej ramu, a generuje coś co powoduje, że nawet posiadacze najmocniejszych PC'tów mogą się wstydzić. Ot cały PC gaming. Mój błąd, że nie czytałem odrębnych artykułów, nie posiadłem potężnej wiedzy, ogromu praktyki i nie siedziałem od lat w branży.
a generuje coś co powoduje, że nawet posiadacze najmocniejszych PC'tów
Cytat: Ogur w Grudnia 20, 2011, 19:10:19 pmPoddajesz się?Jak zwykle
Ja po prostu po raz kolejny zostałem utwierdzony w przekonaniu, że PC wali chujem, a Wy po raz kolejny rzuciliście sie w obronie blaszanej twierdzy.
Teraz piecuchy będą się myziać pindolami przez kilka kolejnych stron. Miłej zabawy.
UPS!Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Pewnie i tak zaraz palniesz "screeny nie powalają"
Po prostu zawszę muszę zareagować jak ktoś pierdoli głupoty
Cytat: BoBaN w Grudnia 20, 2011, 19:15:56 pm Teraz piecuchy będą się myziać pindolami przez kilka kolejnych stron. Miłej zabawy. Twoja kolejna porażka, więc się nie dziw
Już kiedyś pisałem Ci o tym całym Twoim reagowaniu. Robisz to wybiórczo, więc nie pieprz, że zawsze reagujesz kiedy ktoś pierdoli głupoty. Zresztą na ch** to piszę jak i tak nie dotrze.
Cytat: tytacz w Grudnia 20, 2011, 19:17:00 pmCytat: BoBaN w Grudnia 20, 2011, 19:15:56 pm Teraz piecuchy będą się myziać pindolami przez kilka kolejnych stron. Miłej zabawy. Twoja kolejna porażka, więc się nie dziw Uwielbiam jak ktoś w ten sposób próbuje odwrócić kota ogonem. No, ale jeśli sprawi Ci przyjemność samo myślenie, że ktoś na jakimś forumku poniósł e-porażkę, to nie będę zabierał Ci tej radości. W końcu święta za pasem.
Cytat: BoBaN w Grudnia 20, 2011, 19:20:01 pmJuż kiedyś pisałem Ci o tym całym Twoim reagowaniu. Robisz to wybiórczo, więc nie pieprz, że zawsze reagujesz kiedy ktoś pierdoli głupoty. Zresztą na ch** to piszę jak i tak nie dotrze.Trudno nie reagować kiedy ktoś gada, że miał w dupie jakiego laptopa kupuje, a potem płacze jaki to PC Gaming ch**owy, jak mu byle gierka nie odpala na laptopie
Jesteś w tym mistrzem, więc to się udziela całemu forum blach0r ładnie wyszczególnił cytat, którego w różnych formach używasz kończąc wszelakie mocniejsze dyskusje
która ma 512MB, to byłoby już wszystko.
Może i mieć 5GB i ta gra dalej nie będzie działać. Ale dalej będziesz pisał, że to wina PCgejmingu, a nie tego, że nie chciało Ci się poświecić 5 minut na doinformowanie się.
CytujOznaczenie i typ pamięci to niejedyne wyróżniki dobrych kart dla graczy. Pozostają takie właściwości, jak: liczba procesorów strumieniowych, zegary taktujące, szerokość magistrali pamięci czy architektura. Aby opisać dokładnie te wszystkie zależności, potrzebny jest odrębny artykuł, by tę wiedzę zastosować – naprawdę dużo praktyki i stała obecność w branży.
Oznaczenie i typ pamięci to niejedyne wyróżniki dobrych kart dla graczy. Pozostają takie właściwości, jak: liczba procesorów strumieniowych, zegary taktujące, szerokość magistrali pamięci czy architektura. Aby opisać dokładnie te wszystkie zależności, potrzebny jest odrębny artykuł, by tę wiedzę zastosować – naprawdę dużo praktyki i stała obecność w branży.