Ja powiem tak jeśli xbox360 nie będzie tak awaryjny to pomyśle o zakupie, w przeciwnym razie możliwe że kupię np. 8800GTS do nowego kompa już wtedy na pasywnym chłodzeniu
Jeszcze jak elite będzie stał po 1500zł cały czas to lol
a taki GF co pociągnie Girsy 500
i niech nikt nie porównuje awaryjności do ps2 - tam się psuł tylko laser, po 2latach kupiłem dlatego ps2 v7, teraz minęło 2 lata XO i nic z tym nie zrobili śmiechu warte
Ale PC są drogie!? I tak muszę kupić nowy do pracy bo mój ma 7lat (szkoła kierunek technik informatyk ;d). Jak tak może być żeby konsola grzała się jak projektor a jej żywotność była proporcjonalna do lampy (wiesz że padnie ale pytanie kiedy
). Jeśli bym miał projektor już wtedy to zdecyduje się na konsolę najwyżej padną razem jeżeli nie wybiorę kartę (nie lubię grać na PC, ale wszystko za tym przemawia - awaryjność xboxa, tańsze gry o połowę) więc chętnie pyknę w parę exclusivów a karta przyda się do obróbki filmów i grafiki - lub czasami obejrzę 3D marka kiedyś to lubiłem
Teraz XO core jest?/był w sieci hipermarketów carrefour z grą PGR3 za 499zł. Ale ta awaryjność, (wiem powtarzam się) nawet nie dała by mi obudowy zmienić na czarną (utrata gwarancji), a białej bym jakoś nie zbolał... jak już brać XO to czarny elite
i pewnie w 2009r. Exclusivów wartych dla mnie XO ma mało, niestety
Dziwne, ja po prostu kupuje ortodoksyjnie tylko wersje PAL, aby pasowały do siebie na półce czy zwracam dużą wagę na estetykę sprzętu obok siebie