a ja dorzuce od siebie teksturki z Crisis a co tam, czas wam pokazac ze PC tym tytulem wyprzedzil to co mamy dostepne na konsolach
śnisz kolego
Jako, ze posiadam oba sprzety moge porobic rowniez fotki:
A teraz bonusik. Wiecie czemu w Uncharted nie mozna robic duzego zoom'a ? Tutaj macie odpowiedz
Uncharted ma efekt blura i jak byś stanął, pod innym kontem do tej ściny była by ostra jak żyleta. Sorry no bonus
Widać dokładnie, że blur się zastosował bo wycelowałeś bardziej na drugi plan. Normalny efekt.
Co do kłódki to sprawdzę, ale domyślam się, że to tak widać tylko na tym przerywniku, bo strzelałem do niej już ze 30 razy i tego nie zauważyłem... (widać uznali, że tego nie będzie widać to po co mieli się bawić w kłódkę
)
Za to wystarczy zobaczyć teksturę podłoża za tą bramą, czy roślinę obok i porównać z tymi deskami Irasa, podłożem od Marcepana
(Girsów)
No to lece z Girsami:
screen 1:
Tutaj widzimy maxpayne 1 z PC czy PS2: tekstury, design, grafika + postać z UT3
screen 2:
Prosze powiększyć
wtedy można zobaczyć texturę po lewej z voodoo1, trawę z TNT - jak to Marcepan określił bitmapy
2D (ps. a śmiali się z drzew 4D w GT5P a tu nawet 4D nie ma
), ogólnie "na tym screenie" grafa z dupy i tyle,po prostu jest masa uproszczeń graficznych, szczególnie słabe są (niech będzie, niektóre) textury czego w Uncharted Drake Fortunie doświadczyć się nie da!!
Porównanie Girsów z PC (chodzą płynnie w 720p na Athlon 3000+; 7300GT 256MB
1GB DDR2):
Xbox360:
PC j/w:
Ps. Gow jest świetną grą ale to pare klas niżej od UDF, animacja, rośliny, tekstury, engine, fizyka, + smaczki jak woda i rozpixelowane kłódki
Z przyjemnością zaliczce girsy u siostry w święta na jej PC
Ps. myślałem że to wymagająca gra a to ci psikus