Buzu - a Fable 2, Halo Wars, SC: Coviction ?Xbox nawet na 2008 ma więcej wyłączności. (!!!!!!!!!!!!!!!! - dop. własny). I szczerze wątpię, żeby MGS, FF, czy Killzone sprzedał się lepiej od H3.Głównie dlatego, że tym grom nikt takiej reklamy nie zrobi.I raczej wątpię, żeby 2008r. był rokiem sony.mogę sie założyć, ze na koniec 2008r. gry M$ będą sie lepiej sprzedawały i dostana lepsze oceny.
Kolego czy ty jesteś normalny czy X0 wypalił ci już źrenice? Dlaczego nawet nie odniosłeś się do mojego poprzedniego postu w którym przytaczałem artykuł:
http://www.gry.gildia.pl/artykuly/exclusive_na_ps3Dodaj do tego jescze Heavy Rain, Haze, nowy Jak & Daxter, WarDevil, Yakuza 3, Star Ocean 4, Resistance 2.
Czy według ciebie X0 ma nadal więcej exclusive na rok 2008? Jeśli tak bez żadnych złośliwości proponuje wizytę u sprawdzonego okulisty, zgłoś się na priv to dam ci namiary.
Mało tego, miesiąc temu miałem napisać podobnego arta o exclusive na X0, bo zapewniam że żadnym fanboyem nie jestem, mam/miałem konsole niemal wszystkich producentów, trzeźwo patrzę na rynek, ale jak zobaczyłem jak tego mało, jak wiele jest produkcji o pecetowej naleciałości, jak "Micromiętcy" psują rynek, odpuściłem sobie. Wolę napisać o Wii.
Tak z ciekawosci wyszukalem liste exclusivow na xbxa. Sa to tylko potwierdzone nei mozemy wykluczyc ze pojawi sie jakies Gears of War 2 czy Dead Risign 2.
• Age of Conan: Hyborian Adventures
• Alan Wake *
• Alive
• All Points Bulletin
• Banjo-Kazooie 3 *
• Castle Wolfenstein
• Chrome 2
• Command & Conquer 3: Kane's Wrath
• Cry On
• Croteam Project [untitled]
• Dark Messiah of Might and Magic
• Dead Island
• Dead or Alive Code: Cronus
• Destineer Spy Project [untitled]
• Dawn of Fantasy
• Fable 2 *
• Far East of Eden Ziria
• GTR
• Halo Wars *
• Huxley *
• Infinite Undiscovery
• Lost Odyssey
• Left 4 Dead
• Marvel MMO
• Ninja Gaiden 2
• Postal III
• Precursors
• Splinter Cell: Conviction
• Strike Force Red Cell
• Sacred 2: Fallen Angel
• The Secret World
• Total Overdose 2
• Theseis
• The Shadow of Aten
• Too Human *
• Universe At War: Earth Assault
• Voodoo Nights
• Warhound
• Warhammer: Battle March
• World in conflict
Faktycznie nie bedzie w co grac. Doliczajac pelno genialnych multiplatformowych tytulow. Nie boje sie o moj portfel.
Nie mowie i ze z tych gier nie bedzie paru biednych ale jak juz rzucami listami.
Sora o tej pecetowej liście toczyła się już dyskusja 10 stron temu. No wybacz ale nie dla takich gier kupuje się konsole. Osobiście w żadną z tych produkcji nie chciałoby mi się za bardzo pograć. Szczególnie w przytaczanego tu i ówdzie SC który z każdą częścią stacza się po równi pochyłej a x-boye wymachują nim jak jakąś szabelką. Ale tak to jest jak nie ma się już czego chwycić to chwyta się nawet brzytwy.
A na PS3
każda gra z wewnętrznego studia Sony jest
potencjalnym hitem. Chociażby taki Folklore. Kto dawał jej jakieś wielkie nadzieje? A tytuł zbiera bardzo dobre recenzje, nawet w polskiej prasie:
http://www.gry.gildia.pl/gry/folklore_ps3/recenzja#. No sorry ale dla mnie ta gra, chociaż nie jest jakimś wielkim hitem, zjada każdy tytuł z przytoczonej przez ciebie listy. Amen bo mi się już nie chcę a walczyć z wiatrakami nie lubię.