Automatycznie wszelkie gadanie, że na ps3 jest mniej gier, oraz live jest większy też jest Gay, w końcu x360 jest dłużej na rynku
prawda, ale ja patrząc z perspektywy gracza wybieram sprzęt który jest lepszy w danej chwili. sam zastanawiałem się czy wybrac PS3 czy X360. padło na to drugie bo jest więcej gier, jest lepszy live, konsola jest tańsza,gry które wychodzą na wszystko na sprzęcie MS działają lepiej, są perspektywy na przyszłość (w PSXE wśród 10 najbardziej oczekiwanych gier przyszłego roku 4 są na X, 4 na ps3 i 2 na obie konsole) itp. itd.
jaki problem przesiąśc się na PS3 gdy wreszcie (o tyle o ile) rozwinie skrzydła, wystarczy sprzedać X, dołożyć kilka stówek i się cieszyć. a w przypadku gdy sony się nie uda zawojować rynku (ile to już obietnic z ich strony poszło do lamusa??) zawsze mogę zostać przy obecnym sprzęcie i czekac na następną generację, która nastąpi o wiele szybciej niż niektórym się wydaje.tak,tak to będzie zasługa tego niedobrego MS, bo wątpię aby czekali z nowym X skoro sprzedają konsolę już na starcie tańszą co siłą rzeczy prowadzi do większej "rotacji".